Site icon NewsIT

Γιατί η Ζωή Κωνσταντόπούλου …άδειασε τον Αλέξη Τσίπρα

05.03.2015 | 10:08
Γιατί η Ζωή Κωνσταντόπούλου …άδειασε τον Αλέξη Τσίπρα

Κυρία Πρόεδρε της Βουλής καλό είναι να θέλετε να προστατεύσετε τους βουλευτές, αλλά τελικά η συνδικαλιστική λογική όχι μόνο σας εκθέτει, αλλά κι εσείς εκθέτετε τον πρωθυπουργό.

Αν ισχύει αυτό που είπατε ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκαναν “αντάρτικο¨ για το κόψιμο του βουλευτικού αυτοκινήτου, τότε ο πρωθυπουργός ή είναι λάθος πληροφορημένος ή δεν ήξερε τι έλεγε όταν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ πολύ ορθά καυτηρίαζε τέτοιες συμπεριφορές.

Αν αγαπητή Ζωή με καλέσετε να μαντέψω -και ξέρετε πόσο καλός μάντης είμαι εγώ ο Κάλχας- θα σας πω ότι οι βουλευτές τσίριξαν μέχρι τα ουράνια, ως και ο Δίας στον Ολυμπο τους άκουσε, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να κοπεί το ΙΧ.

Κι εσείς με τη ματερναλιστική αντίληψη που έχετε για την προεδρία της Βουλής είπατε να ικανοποιήσετε τους καημένους, τους φτωχούληδες βουλευτές που παίρνουν 6.000 ευρώ το μήνα και αδειάσατε τον πρωθυπουργό.

Βλέπετε οι καημένοι δεν είναι προνομιούχοι -όπως επαναλάβατε την Τετάρτη- ενώ οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι τρώνε με χρυσά κουτάλια και δεν το ξέρουμε.

Κρίμα γιατί από αριστερούς βουλευτές, σε καιρό κρίσης οι πολίτες θα περίμεναν άλλη συμπεριφορά. Για παράδειγμα να ζητήσουν οι ίδιοι να “κοπεί” το ΙΧ.

Αλλά φευ όταν είναι αριστεροί με δεξιές τσέπες, μόνο την τσέπη τους σκέφτονται.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version