Πολιτική

“Γίναμε ξεφτίλες διεθνώς”

Στους άνδρες η φράση “τα πάντα προβλέπονται” θυμίζει στρατό έτσι και ο Γ. Καρατζαφέρης υπό την έννοια ότι τα πάντα προβλέπονται στο νέο Μνημόνιο περιέγραψε την Ελλάδα ως ένα απέραντο στρατόπεδο και μάλιστα νεοσυλλέκτων

“Θα είναι μία σκληρή ζωή σαν να ζεις σε ένα κέντρο εκπαίδευσης … θα ζεις, αλλά σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και τρόπο ζωής”, είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.
Ως προς την αποδοτικότητα των μέτρων ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε πως “και ξεφτίλες γίναμε διεθνώς και δεν θα βγούμε στις αγορές μέχρι το 2020” κατηγορώντας τους εταίρους πως επί της ουσίας δεν επιδιώκουν διάσωση της Ελλάδας αλλά εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων.
Για να αντιμετωπιστεί μάλιστα ο άξονας περί τη Γερμανία “μία δυνατή συμμαχία με Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία, να δημιουργήσουμε έναν άξονα για να επαναφέρουμε την Ευρώπη με κέντρο τις Βρυξέλλες και όχι το Βερολίνο”.

Διαβάστε επίσης:
Financial Times ”Τους έκαψαν οι έλληνες πολιτικοί”

Ο Βενιζέλος φεύγει… Οι εκλογές έρχονται

Μόνιμη τρόικα στην Αθήνα, μόνιμος λογαριασμός για το χρέος, μόνιμος και ο γγ Φορολογικών – Οι όροι των δανειστών για το “πακέτο” των 230 δισ.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Όλα όσα έγιναν στο Προεδρικό – Η γραβάτα με την ελληνική σημαία, οι μπλε φάκελοι και τα «πηγαδάκια»
Με τα μέλη των οικογένειών τους στο πλευρό τους οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί έδωσαν τον θρησκευτικό όρκο ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Τα νέα μέλη της κυβέρνησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κωνσταντίνο Τασούλα