Πολιτική

Γιώργος Σταθάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει, δεν θα πάω στην ΚΕ – Πολιτική αυτοκτονία η εκλογή Κασσελάκη

«Μύδρους» εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά ο Γιώργος Σταθάκης κατά του Στέφανου Κασσελάκη και της σημερινής κατάστασης στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο Kontra, ο Γιώργος Σταθάκης είπε πως κλείνει την πόρτα πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ, και δεν θα παραστεί ούτε ως παρατηρητής στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Πριν 2 μέρες με άρθρο του είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτήρισε μάλιστα πολιτική αυτοκτονία του ΣΥΡΙΖΑ την εκλογή Κασσελάκη, λέγοντας πως η ομάδα που τον περιβάλλει είναι «ομάδα ήττας».

Για μένα ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελάκη πρόεδρο, έχει τελειώσει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταθάκης στο Kontra. Όπως είπε, το πρόγραμμα που ψηφίστηκε στο συνέδριο, δεν υπάρχει πλέον.

«Αυτό το πρόγραμμα ξεχάστηκε τη μέρα που ψηφίστηκε», είπε, εξαπολύοντας κατηγορίες και για τους προκλογικούς χειρισμούς, καθώς σημείωσε ότι η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος δεν είχε σχέση με το πρόγραμμα και βασίστηκε λανθασμένα σε αυξήσεις μισθών, συντάξεων, διαχείριση των κόκκινων δανείων και μείωση των φόρων.

«Την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για την ήττα στις εκλογές την αποδίδω σε όλες τις επιλογές που έγιναν από το 2019 έως το 2023» είπε ο κ. Σταθάκης, κάτι που είχε γράψει και στο άρθρο του. Χαρακτήρισε επίσης «προπατορικό αμάρτημα» τη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος: 6 πολιτικές + 4 προτεραιότητες για τα άτομα με αυτισμό
«Εργαζόμαστε για να φτάσουμε σε εκείνη τη μέρα που κάθε άνθρωπος με αναπηρία θα είναι ορατός, θα μπορεί να βρίσκεται στο σχολείο, στην κοινότητα, στην κοινωνία, χωρίς να χρειάζεται να απολογείται για το ποιος είναι» λέει ο υπουργός Επικρατείας
Ο Άκης Σκέρτσος
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Σταδιακά, ο μόνος αριθμός που θα πρέπει να γνωρίζουμε θα είναι ο προσωπικός αριθμός»
«Όσοι έχουν βγάλει νέες ταυτότητες, δεν θα χρειαστεί να ξαναβγάλουν, είτε έχουν είτε δεν έχουν προσωπικό αριθμό. Στην αρχή θα αναγράφεται στην ταυτότητα για να τον θυμόμαστε», εξήγησε ο υπουργός Διακυβέρνησης
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου
Αποφασίζει το απόγευμα η επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ για την Κατερίνα Μπατζελή – Τρεις μήνες διαγραφή η πιθανότερη εκδοχή
Από την απόφαση που θα λάβει η επιτροπή δεοντολογίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η κατάσταση που θα επικρατήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Η Κατερίνα Μπατζελή