Σάββατο, 19 Οκτ.
16oC Αθήνα

Γιώργος Τσίπρας: «Ο Κασσελάκης είναι πολιτικός απατεώνας» – Στην επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπονται Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης και Γκλέτσος από 12 μέλη της ΚΕ

Γιώργος Τσίπρας: «Ο Κασσελάκης είναι πολιτικός απατεώνας» – Στην επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπονται Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης και Γκλέτσος από 12 μέλη της ΚΕ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε «τεντωμένο σχοινί» βρίσκονται τα δύο «στρατόπεδα» στο ΣΥΡΙΖΑ, με τους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη από την Κεντρική Επιτροπή, να στέλνουν τους Όλγα Γεροβασίλη, Κώστα Ζαχαριάδη και Απόστολο Γκλέτσο στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Την ίδια ώρα, ο πρώην βουλευτής του κόμματος Γιώργος Τσίπρας, μιλούσε με βαριές κουβέντες για τον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας μάλιστα ότι αν τελικά μπει υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνος θα φύγει από το κόμμα!

Γιώργος Τσίπρας: Ο Κασσελάκης είναι πολιτικός απατεώνας

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας είπε στο Action24 το βράδυ της Παρασκευής (18/10/24) για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι «κατά τη γνώμη μου, δεν μπορεί να είναι υποψήφιος. Πρόκειται για έναν τυχοδιώκτη, πολιτικό απατεώνα που κακώς βρέθηκε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και έχω και προσωπικές ευθύνες γι’ αυτό».

Πρόσθεσε ότι η μεγάλη ζημιά για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ότι «έκανε το λάθος και εξέλεξε έναν άνθρωπο που ήταν περίπου ο πρώτος τυχόντας για να μην πάμε σε αυτό που εκπροσωπούσε η Έφη Αχτσιόγλου, αλλά ότι τον ανέχτηκε έναν χρόνο. Από εκεί είναι η μεγάλη φθορά που βιώνουμε σήμερα».

«Η πραγματική κατάρρευση έγινε τώρα και όχι το 2023» τόνισε ο Γιώργος Τσίπρας, για να δηλώσει στη συνέχεια ότι «και απλά υποψήφιος να είναι ο Κασσελάκης, εγώ θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης και Γκλέτσος

Την ίδια ώρα, στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπουν την Όλγα Γεροβασίλη, τον Κώστα Ζαχαριάδη και τον Απόστολο Γκλέτσο, 12 μέλη της Κέντρικής Επιτροπής που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, λόγω «ακραίων» τοποθετήσεων τους το τελευταίο διάστημα.

Την παραπομπή τους στο πειθαρχικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστή με ανάρτησή της η Σοφία Ιντζιάδου από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

«Έπειτα από ακραίες τοποθετήσεις που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα μια ομάδα συντρόφων της κεντρικής επιτροπής, ενδεικτικά 12 ατόμων θέλοντας να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια και τη διαμαρτυρία μας, κάνοντας χρήση των αρμόδιων οργάνων του κόμματος, παραπέμψαμε σήμερα το πρωί στην επιτροπή δεοντολογίας τους κ. Γεροβασίλη, κ Ζαχαριάδη και κ. Γκλέτσο έτσι ώστε να επιληφθεί των ανωτέρω περιστατικών και να πράξει όσα ορίζει το καταστατικό, επιβάλλοντας αν έτσι κρίνει, τις αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις».

«Σας ενημερώνουμε ότι κατατέθηκαν τρεις ξεχωριστοί φάκελλοι, ένας για τον καθένα , συμπεριλαμβανομένων και ηλεκτρονικών αρχείων όπως π.χ. βιντεοληπτικό υλικό» καταλήγει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις