Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Γιώργος Βαρεμένος: «Η συμπεριφορά Οικονόμου έχει ποινική διάσταση» – «Χτυπά Τσίπρα γιατί φοβάται πιθανή επιστροφή του»

Γιώργος Βαρεμένος: «Η συμπεριφορά Οικονόμου έχει ποινική διάσταση» – «Χτυπά Τσίπρα γιατί φοβάται πιθανή επιστροφή του»

Στην αντεπίθεση περνά ο Γιώργος Βαρεμένος μετά τις βαρύτατες αιχμές του Θανάση Οικονόμου, επαναλαμβάνοντας πως όσα δήλωσε ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη για «σκιές» στον έλεγχο του πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη επί ΣΥΡΙΖΑ, είναι «αθλιότητες». 

«Η συμπεριφορά Οικονόμου έχει ποινική διάσταση», τόνισε ο Γιώργος Βαρεμένος, ενώ ερωτηθείς, αν σκοπεύει να προσφύγει στη Δικαιοσύνη μετά τις αιχμές για τον έλεγχο στο πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, απάντησε χαρακτηριστικά: «τα πάντα σκέφτομαι».

Μάλιστα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης (06.06.24), ο ίδιος δήλωσε πως «ο Οικονόμου ”χτυπά” τον Τσίπρα υπό τον φόβο ενδεχόμενης επιστροφής του».

«Ο κ. Οικονομόμου να μας πει κάτι συγκεκριμένο για να απαντήσω, εγώ δεν είμαι δικαστής, αλλά δεν μπορεί κανείς να μου πει το παραμικρό. Νιώθω υπεύθυνα απέναντι στον θεσμό που έχω εκπροσωπήσει», είπε ακόμη.

Υπενθυμίζεται πως σε χθεσινές δηλώσεις του στον απόηχο του σάλου με τα λεγόμενα του Θανάση Οικονόμου, ο Γιώργος Βαρεμένος είχε επισημάνει: «Δεν τον αναγνωρίζω ως πρώην ”σύντροφό” μου, τον έχω συναντήσει 2-3 φορές στη ζωή μου».

«Προφανώς είναι διπρόσωπος, όσα είπε είναι αθλιότητες και θα δώσει λόγο εκεί που πρέπει να δώσει», τόνισε ο κ. Βαρεμένος για τον κ. Οικονόμου. Και συμπλήρωσε: «Εγώ πάντα σεβόμουν τους θεσμούς, όταν πήγα εκεί (στην επιτροπή Πόθεν Έσχες) βρήκα ένα χάος.

«Πρόκειται για βρώμικο σύστημα, που μόλις πέντε ημέρες πριν τις ευρωεκλογές, προχωρά σε αδιανόητες πράξεις, σε χυδαίες επιθέσεις, όπως για παράδειγμα απέναντι σε μία γυναίκα, στην Έφη Αχτσιόγλου, χυδαίες επιθέσεις που ενορχηστρώνει ο μετεωρίτης Κασσελάκης, πατώντας πάνω σε μία βάρκα μισογυμνισμού, διασπείρωντας αδιανόητα πράγματα για την πολιτική ζωή της χώρας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις