Πολιτική

Γιούνκερ: Η ευρωζώνη δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς την Ελλάδα

«Η Ευρωζώνη δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς την Ελλάδα», τόνισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό "Euronews", στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του που πραγματοποιεί στην Ελλάδα, και στην οποία μίλησε για τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία και το μεταναστευτικό ζήτημα.

Όπως έγραψε η εκπρόσωπος του προέδρου της Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα σε ανάρτησή της στο twitter, o Γιούνκερ επισήμανε, μεταξύ άλλων:
«Δώσαμε σκληρή μάχη για να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη και πετύχαμε. Η Ευρωζώνη δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς την Ελλάδα».

Επίσης, αναφέρθηκε στο βρετανικό δημοψήφισμα για την παραμονή στην ΕΕ και τις σχέσεις Ευρώπης-Ρωσίας, γνωστοποιεί στην ιστοσελίδα του ο σταθμός και σημειώνει ότι η συνέντευξη θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1