Site icon NewsIT

Γκεμπελίσκοι και κότες λειράτες – Κόντρα… επιπέδου Πολάκη – Άδωνι

17.04.2016 | 16:19
Γκεμπελίσκοι και κότες λειράτες – Κόντρα… επιπέδου Πολάκη – Άδωνι

Δεν είναι η πρώτη φορά που δυο εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου ρίχνουν το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσής τους στο... δάπεδο. Συνέβη ξανά αυτή τη φορά ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ο κ. Πολάκης είναι βαρύμαγκας και πολλά βαρύς εκεί που τον παίρνει και εκεί που δεν τον παίρνει είναι κότα λειράτη», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ με αφορμή δημοσίευμα στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, το οποίο υποστηρίζει ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας παρενέβη σε διαγωνισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ για την κάλυψη 100 θέσεων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

“Η περίπτωση υπουργού ο οποίος με αριθμό πρωτοκόλλου παίρνει τους φακέλους και επιλέγει ποιους θα διορίζει, χρήζει εισαγγελικής παρέμβασης” δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Η επίθεσή του συνεχίστηκε μέσω twitter, όπου ανέβασε φωτογραφία του δημοσιεύματος και έγραψε: «Ο θρασύδειλος Πολάκης κρύφτηκε και δεν παρενέβη στον ΣΚΑΪ γι’ αυτό αλλά έρχεται η ώρα του Εισαγγελέα».

Μέσω social media, από το Facebook, αυτή τη φορά, του απάντησε μερικές ώρες μετά ο Παύλος Πολάκης. Τον χαρακτήρισε ακροδεξιό Γκεμπελίσκο και γυρολόγο της πολιτικής και τόνισε πως «στη μία και μοναδική κοινή τηλεοπτική εμφάνισή μας, όταν στέρεψε επιχειρημάτων, ζητούσε επιτακτικά να μου κλείσουν το μικρόφωνο».

Και απαντώντας στα περί εισαγγελέα, έγραψε: «τον καλώ να με απαλλάξει από τον κόπο και να πάει εκείνος στον εισαγγελέα και μιας που θα πάει να αναφερθεί και στην υπόθεση των υποβρυχίων». Σημείωσε δε ότι για πρώτη φορά από την ημέρα που συστήθηκε το ΚΕΕΛΠΝΟ, θα γίνουν προσλήψεις με βάση το σύστημα μοριοδότησης του ΑΣΕΠ «και όχι μπιλιετάκια βουλευτών ή κομματικών οργανώσεων». Και πρόσθεσε στα κεφαλαία, για να δώσει έμφαση: «Πονάει αυτό το σύστημά σας αλλά εμείς ήρθαμε να καθαρίσουμε τον τόπο και θα το κάνουμε».

Η… μπάλα πήρε και τον υπεύθυνο της εκπομπής του ΣΚΑΙ (Ακραίως με τον Τάκη Χατζή) γιατί σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη πριν δυο μέρες το υπουργείο Υγείας είχε εκδώσει δελτίο Τύπου για το θέμα. Και καταλήγει το post: Όσο φωνάζετε τόσο θα προχωράμε.

Τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης περί υποβρυχίων, επίσης δεν έμειναν αναπάντητα από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Μέσω twitter, ξανά, ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να παρουσιάσει τα στοιχεία που έχει. “Τον προκαλώ όπου θέλει να μας παρουσιάσει τι έχει αλλά ξέρω… πάλι θα κρύβεται”, έγραψε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version