Παρασκευή, 16 Αυγ.
31oC Αθήνα

“Γκρίνιες” Κομισιόν στον Τσίπρα: Μας… ξέχασες

Κομισιόν Τσίπρας Κυκλάδες
Φωτογραφία Eurokinissi

Αιχμηρό tweet από τον εκπρόσωπο της Κομισιόν για την παρουσίαση του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων. Ο Μαργαρίτης Σχοινάς ενοχλήθηκε με την ελληνική κυβέρνηση και δεν το έκρυψε.

Την παρουσίαση του έργου έκανε, τη Δευτέρα (19.03.2018) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Αλλά “ενόχλησε” τον εκπρόσωπο της Κομισιόν γιατί δεν αναφέρθηκε ότι το έργο συγχρηματοδότησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ο Μαργαρίτης Σχοινάς επέλεξε να εκφράσει την ενόχλησή του μέσω twitter.

Και κάπως έτσι μας προέκυψε νέα… κόντρα!

Μαργαρίτης Σχοινάς: Λυπηρό…

Ο Έλληνας εκπρόσωπος του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χαρακτήρισε «λυπηρό» το γεγονός πως «αποσιωπήθηκε» η συγχρηματοδότηση από την Ε.Ε. της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων.

«Σε μια εποχή που η Ευρώπη βάλλεται, σημαντικό να τονίζεται ο ρόλος της Ε.Ε. στην αναπτυξιακή ανάταξη της χώρας», έγραψε.

Δεν ήταν ο μόνος που αντέδρασε πάντως. Νωρίτερα, είχε βγάλει ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία, ενώ κάτω από το tweet του, σχολίασε η Μιράντα Ξαφά.

«Ο Πρωθυπουργός απέκρυψε επίσης ότι το έργο ξεκίνησε από την κυβέρνηση Σαμαρά. Στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε λέγοντας ότι “το έργο δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση, ανήκει στον Ελληνικό λαό!”  Φτηνός λαϊκισμός για τους ανίδεους», έγραψε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις