Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Γκρίνιες στη ΝΔ για τη σύνθεση του 15μελους Πολιτικού Συμβουλίου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Άρχισαν οι πρώτες γκρίνιες στο εσωτερικό της ΝΔ μετα την εκλογη των τεσσάρων αιρετών βουλευτών που θα συμμετέχουν στο 15μελες Πολιτικό Συμβούλιο που συγκρότησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, “έσπασαν” τα τηλέφωνα στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ από αυτοδιοικητικά, συνδικαλιστικά κλπ στελέχη του κόμματος που διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι στο νέο άτυπο αυτο όργανο δεν συμμετέχουν κομματικά στελεχη περα των βουλευτών.

Ειναι ενδεικτικό οτι τόνιζαν οτι αρχικά ο Προεδρος της ΝΔ όταν ανακοίνωσε τη δημιουργία του άτυπου αυτού οργάνου στην ομιλία του στην ΚΟ ειχε πει οτι θα συμμετέχουν τρεις εκλεγμένοι βουλευτες απο την ΚΟ, δυο μέλη της Πολιτικης Επιτροπης και δυο σύμβουλοι του. Όμως μια εβδομάδα αργότερα ανακοίνωσε οτι τελικά θα συμμετέχουν τέσσερις αιρετοί βουλευτες απο την ΚΟ και ένας σύμβουλος του προέδρου.

Τελικά σήμερα εκλέχτηκαν δια βοής η Ολγα Κεφαλογιαννη, ο Μακης Βορίδης, ο Θανασης Μπουρας και ο Γεράσιμος Γιακουματος καθώς για τέσσερις θέσεις ήταν τέσσερις υποψήφιοι.

Όλη αυτή η διαδικασία εχει προκαλέσει πολλές ενστάσεις ενω στέλεχος του κόμματος με μακρά πορεία στον κομματικό μηχανισμό ανάφερε στο newsit “αν ειναι να κλείσουμε το κόμμα και να ασχολούμαστε με την Κοινοβουλευτική Ομάδα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε