Πολιτική

Γλέντι στη Χειμάρρα για την αποφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη

Χοροί και πανηγυρισμοί στη Χειμάρρα μετά την είδηση ότι αποφυλακίστηκε ο Φρέντι Μπελέρης. «Όλα ήταν μία σκευωρία για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα Ράμα», είπε ο ομογενής ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Οι κάτοικοι της Χειμάρρας πανηγυρίζουν για την αποφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη μετά από από 16 μήνες κράτησης, έχοντας ήδη εκτίσει περισσότερο από τα 2/3 της ποινής του.

Ο μόνος περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε στον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας είναι να διατηρεί τηλεφωνική επαφή με το αστυνομικό τμήμα.

Από το απόγευμα και έως το βράδυ, μέλη της ελληνικής μειονότητας κατέκλυσαν το κέντρο της Χειμάρρας.

Μάλιστα, αποθέωσαν τον Φρέντι Μπελέρη, τον πρώην εκλεγμένο δήμαρχο της πόλης, ο οποίος μόλις βγήκε από τις αλβανικές φυλακές έσπευσε να επισκεφθεί τη Χειμάρρα μετά από 481 ημέρες εγκλεισμού.

Όπως είπε, ο νυν ευρωβουλευτής θα συνεχίσει, πλέον, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τον αγώνα του για πλήρη δικαίωση.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για 25η Μαρτίου: Το ανέφικτο έγινε πραγματικότητα – Οι Έλληνες πέτυχαν γιατί ήταν ενωμένοι
«Σήμερα ζούμε σε εξαιρετικά ταραγμένους καιρούς και πολλές από τις σταθερές, οι οποίες τις οποίες θεωρούσαμε δεδομένες τις τελευταίες δεκαετίες, τίθενται σε αμφισβήτηση»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ευάγγελος Σέκερης: Η Ελλάδα στηρίζει τις ειρηνευτικές αποστολές που ευθυγραμμίζονται με εντολές του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ
Έγινε ανοιχτή συζήτηση που αποτέλεσε πλατφόρμα για τα κράτη - μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, ώστε να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την ενίσχυση των ειρηνευτικών επιχειρήσεων του ΟΗΕ
Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΗΕ, πρέσβης Ευάγγελος Σέκερης