Site icon NewsIT

Γρηγοράκος: Ψηφίστε Ελιά για να μη γίνει η Ελλάδα Ουκρανία!

06.05.2014 | 17:53
Γρηγοράκος: Ψηφίστε Ελιά για να μη γίνει η Ελλάδα Ουκρανία!

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκου πως το βράδυ των ευρωεκλογών οι Έλληνες πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν η χώρα να γίνει... Ουκρανία!

Στη γραμμή Βενιζέλου, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος επανέλαβε το δίλημμα «ψήφος ή… χάος», τονίζοντας πως αν η Ελιά δεν πάρει ένα ικανοποιητικό ποσοστό, τότε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση και το πιθανότερο είναι η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εθνικές εκλογές.

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγο σε μια κυβέρνηση αν λάβει ποσοστό 4 και 5% – Λεωνίδας Γρηγοράκος

Ο κ. Γρηγοράκος δήλωσε ο ελληνικός λαός πρέπει να διαλέξει αν θέλει τη σταθερότητα ή, το βράδυ των εκλογών μια κατάσταση πρωτόγνωρη για το λαό, σύμφωνα με το magnesianews.gr. «Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας, να απαντήσουμε σε κάποια ζητήματα και σε κάποια διλήμματα. Θέλουμε η χώρα να βγει από τα αδιέξοδά της, από τα μνημόνια και να ακολουθήσει το δρόμο της σταθερότητας ή θέλουμε η χώρα το βράδυ των εκλογών να είναι μια χώρα η οποία θα υποστεί αυτά που υπόκεινται οι χώρες της Βόρειας Αφρικής, της Ουκρανίας, της Τουρκίας;», διερωτήθηκε.

Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας στο Βόλο, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είπε ότι δεν είναι δυνατόν μετά από 20 μήνες που αυτή η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό, η Ελιά, στις επόμενες εκλογές να φανεί ότι είναι ο αδύναμος κρίκος της κυβέρνησης.

«Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ που δε νομιμοποιείται από τα ποσοστά των εκλογών να συνεχίσει να είναι μέλος μιας κυβέρνησης, που δεν θα είναι σταθερή. Το διακύβευμα που τίθεται στις εκλογές στις 25 Μάη, είναι η σταθερότητα της κυβέρνησης και αν ο ελληνικός λαός θέλει να στηρίξει μια κυβέρνηση που έχει βάλει πλάτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βενιζέλος: Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβέρνηση

Πάγκαλος κατά Βενιζέλου: «Άθλιος εκβιασμός και πράξη αυτοκτονίας»

Για τα… πανηγύρια! Κασσής σε Κωνσταντοπούλου: «Άντε να εισπράξεις κανά βοήθημα!» Χαμός Ζωής και με Δριβελέγκα

ΣΥΡΙΖΑ: Να μη σβήνονται τα χρέη κομμάτων που αλλάζουν… όνομα ή ΑΦΜ

 

 

Βύρων Πολύδωρας στο Newsit: «Σαμαράς και Βενιζέλος είναι υπαίτιοι του κακού»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version