Παρασκευή, 16 Αυγ.
36oC Αθήνα

Ήσυχος: Δεν θα πέσει μετεωρίτης στη Γη τη Δευτέρα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Να μείνουμε… ήσυχοι μας καλεί ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος. Ένα όχι στο δημοψήφισμα δεν θα φέρει Αρμαγεδδώνα. Η διαπραγμάτευση θα συνεχιστείκαι ολόκληρη η Ευρώπη θα αλλάξει λέει ο κ. Ήσυχος.

Ζούμε σε μια εποχή πρωτοφανούς πολιτικής υποκρισίας και βλέπουμε ότι εξελίσσεται ένα απροσχημάτιστο παιχνίδι να ενοχοποιηθεί κάποιος, δήλωσε στην εφημερίδα της ρωσικής κυβέρνησης «Ρασίσκαγια Γκαζιέτα» ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας

Ερωτηθείς για την προοπτική επικράτησης του «Όχι» στο δημοψήφισμα, ο κ. Ήσυχος είπε ότι «αυτό είναι το πιο σημαντικό και στρατηγικό ερώτημα, που υποβάλλεται από πολλούς και από την κυβέρνηση της Ελλάδας. Είναι σαφές, ότι την επόμενη Δευτέρα, ο κόσμος δεν θα παύσει να υφίσταται, ούτε ένας μετεωρίτης θα πέσει στη Γη, και η ζωή θα συνεχιστεί. Συμπεριλαμβανομένης της ΕΕ και βεβαίως της Ελλάδας,» και συμπλήρωσε ότι στις 6 Ιουλίου οι συνομιλίες θα συνεχιστούν. «Παρεμπιπτόντως αυτό δήλωσε και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Ωστόσο, θα είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση, κατά την οποία, δεν θα μπορούμε να συμπεριφερόμαστε όπως πριν. Η ισορροπία δυνάμεων θα αλλάξει και η πολιτική βούληση του ελληνικού λαού θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο», πρόσθεσε ο αναπληρωτής Υπουργός.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε