Κυριακή, 29 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Η Άννα Διαμαντοπούλου σε δείπνο με τους Απαράδεκτους και τον Σταμάτη Φασουλή: «Είναι φυτό»

Η Άννα Διαμαντοπούλου σε δείπνο με τους Απαράδεκτους και τον Σταμάτη Φασουλή: «Είναι φυτό»

Ένα διαφορετικό βίντεο προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, δημοσίευσε στο Twitter η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος, Άννα Διαμαντοπούλου. Μαζί της σε αυτό το βίντεο βρέθηκαν οι Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος και ο Σταμάτης Φασουλής.

Οι τέσσερις τους μαζί με την Άννα Διαμαντοπούλου βρίσκονται σε ένα εστιατόριο με την υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, να προσπαθεί να τους εξηγήσει τη σημασία των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος. Ωστόσο, αρχικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου την διακόπτει συνεχώς.

Στο βίντεο ακούγεται η Δήμητρα Παπαδοπούλου να λέει: «Τι απέγινε ο Γιάννης;» με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Σπύρο Παπαδόπουλο να την ψέγουν γιατί διακόπτει την Άννα Διαμαντοπούλου και δεν την έχει αφήσει να μιλήσει.

Τον λόγο παίρνει και πάλι η Άννα Διαμαντοπούλου, που τους εξηγεί ότι είναι υποψήφια για το ΠΑΣΟΚ, εξηγώντας τη σημασία του να προσέλθουν όλο και περισσότεροι στις κάλπες του κόμματος.

Ξαφνικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου την διακόπτει ξανά λέγοντας: «Πολλά δεν λέει;». 

«Και εσύ πολύ τρως» της απαντά ο Σταμάτης Φασουλής.

 

Και αρχίζει πάλι να αναρωτιέται που είναι ο Γιάννης, προσποιούμενη ότι δεν τον βλέπει.

Τον λόγο παίρνει ο Γιάννης Μπέζος λέγοντας: «Εδώ είμαι. Λυσσάξατε που είναι ο Γιάννης και που είναι ο Γιάννης». 

«Ο Γιάννης είναι αυτός;» απαντά ο Σπύρος Παπαδόπουλος και με την χαρακτηριστική ατάκα του: «Τι έγινε ρε παιδιά; Πώς έγινε έτσι ο Γιάννης;».

«Με τα γυαλιά είμαι πιο σοφιστικέ, γι’ αυτό δεν με καταλαβαίνει», απαντά ο Γιάννης Μπέζος και μιλά για την Άννα Διαμαντοπούλου σημειώνοντας: «Ας έχουμε και κάτι πιο ευγενικό στην πολιτική, φτάνει πια με το κατσαπλιάδικο».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος προσθέτει: «Η Άννα δεν μιλάει ξύλινα» με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου να απαντά πως «είναι φυτό».

«Αυτή η λύσσα της με το “είμαι φυτό”… και ξέρεις γιατί; Γιατί εγώ διάβαζα και εκείνη δεν διάβαζε» εξηγώντας που πήγαιναν σχολείο μαζί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ρωτά τότε την Δήμητρα: «Γιατί δεν διάβαζες ρε ηλίθιο εσύ;», με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου να απαντά: «Αφού είχα αυτή που διάβαζε και αντέγραφα! Χαζή ήμουν;».

Το βίντεο κλείνει με τον Σπύρο να λέει στην υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Σε χρειαζόμαστε, σε έχουμε ανάγκη».

Η Άννα Διαμαντοπούλου έγραψε στην ανάρτηση με το βίντεο: «Μέσα στην ταχύτητα και την πίεση της εκλογικής εκστρατείας ένιωσα ευλογημένη που βρέθηκα ένα βράδυ, σε αυτό το τραπέζι με τέτοιο ειδικό βάρος τέχνης και ταλέντου. Σταμάτη, Γιάννη, Σπύρο, και φυσικά Δημητράκι μου, σας ευχαριστώ για τα ωραία λόγια σας, για την κριτική σας ματιά, για τις ιδέες, την ειλικρίνειά σας και φυσικά για το χιούμορ σας. Δεν ξέρω αν θα στηθείτε κι εσείς σε κάποια ουρά στις 6 Οκτώβρη, μακάρι!».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις