Παρασκευή, 26 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Η απάντηση Καμμένου στη Ρεπούση με φωτογραφία από χειροφίλημα Μιχαλολιάκου

Η απάντηση Καμμένου στη Ρεπούση με φωτογραφία από χειροφίλημα Μιχαλολιάκου

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση έκανε λόγο για οριζόντια ρεύματα μεταξύ Χρυσής Αυγής και ΑΝΕΛ και κατήγγειλε ότι έχει δεχθεί επίθεση ακροδεξιών που όμως δεν ξεχώριζε αν είναι της Χρυσής Αυγής ή των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Και η απάντηση από την πλευρά των ΑΝΕΛ ήρθε μέσω του Πάνου Κάμμενου στο Twitter.

Κατά τη διάρκεια χθεσινής της περιοδείας στον Πειραιά η κυρία Ρεπούση, αναφερόμενη στην υπόθεση Μπαλτάκου είπε όπως σημειώνει ο Βηματοδότης πως “υπάρχουν οριζόντια ρεύματα ανάμεσα στη ΝΔ και στη Χρυσή Αυγή. Και η υπόθεση Μπαλτάκου το αποδεικνύει”, προσθέτοντας ότι τέτοια ρεύματα υπάρχουν και στους ΑΝΕΛ.

Αναφέρθηκε επίσης και σ΄ένα παλιότερο περιστατικό που είχε γίνει κατά την παρουσίαση βιβλίου της στα Χανιά της Κρήτης καταγγέλοντας ότι την απέιλησαν ακροδεξιοί που δεν ξεχώριζες αν ήταν Χρυσή Αυγή ή Ανεξάρτητοι Έλληνες. Όπως σημείωσε η ίδια “Ήταν στα Χανιά, στην παρουσίαση του βιβλίου μου για τα Μαρασλειακά, και υπέστην επίθεση από ομάδα μαυροντυμένων που δεν ξεχώριζες αν είναι Ανεξάρτητοι Έλληνες ή Χρυσή Αυγή. Μπήκαν μέσα στην αίθουσα, έβριζαν και με απειλούσαν ότι δεν θα φύγω ζωντανή από το νησί τους. Επικεφαλής τους ήταν ο τοπικός υποψήφιος του κ. Καμμένου”.

Η απάντηση Καμμένου

Ο Πάνος Κάμμένος της απάντησε μέσω twiiter: “Μην φοβάστε κα.Ρεπούση τους ΑΝΕΛΛ όπως λέτε στο Βήμα, στην Κρήτη μαύρα φορούν ολοι. Τα χειροφιλήματα των Μιχαλολιάκων;” παραθέτοντας ταυτόχρονα την παρακάτω φωτογραφάα με το χειροφίλημα του Βασίλη Μιχαλολιάκου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Π. Καμμένος: “Στημένες” οι δημοσκοπήσεις – Τι έγραψε στο Twitter

Νεα κόντρα: Είστε χρυσαυγίτες με πολιτικά – Είσαι μπουζουκόβιος προικοθήρας

Π. Καμμένος: Δεν είναι βαφτιστήρι μου ο γιος του Μπαλτάκου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε