Πέμπτη, 1 Αυγ.
34oC Αθήνα

Η απάντηση Λαπαβίτσα στη ΝΔ: Ούτε πολιτική ούτε οικονομική σοβαρότητα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τη δική του απάντηση μέσω του δικού του blog δίνει ο Κ. Λαπαβίστας στα σχόλια και τις καταγγελίες της ΝΔ με αφορμή τη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Η Συγγρού με αφορμή τις δηλώσεις του περί εξόδου από το ευρώ εξαπολύει επίθεση κατά του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να λέει χαρακτηρσιτικά πως “ο κ. Λαπαβίτσας ομολογεί ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ, εφαρμόσει όσα λέει, αυτό θα οδηγήσει σε έκρηξη και σύγκρουση με την Ε.Ε.”

Στα πυρά από τη ΝΔ ο κ. Λαπαβίτσας απαντά:

“Την τιμητική μου έχω τις τελευταίες μέρες από τα στελέχη της ΝΔ. Ο ένας, με σχετική αφέλεια, με είδε να παίρνω τα άλογα και να κατεβαίνω στον κάμπο. Ο άλλος, με συκοφαντικό κυνισμό, έμαθε λέει, ότι αμείβομαι αδρά από μεγάλους κερδοσκόπους για να βλάψω τη χώρα. Ο τρίτος, σκοτεινή φυσιογνωμία της πολιτικής ίντριγκας, αποφάσισε ότι έχω πρόγραμμα που θα διαλύσει τον Σύριζα. Τελευταίος ο ίδιος ο πρωθυπουργός που διαπίστωσε ότι από τα λόγια μου κινδυνεύει η Ελλάς.”

Μάλιστα κατά τον κ. Λαπαβίτσα “η αιτία της καταιγίδας είναι προφανής. Η εκλογική προσπάθεια του κ. Σαμαρά καταρρέει σε ένα σύμφυρμα θέσεων, αντιθέσεων, προσθέσεων, διαθέσεων”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε