Site icon NewsIT

Η Αθηνά Λινού έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη: «Κατέβασε τις συκοφαντικές αναρτήσεις σου» – «Δεν τις κατεβάζω»

27.08.2024 | 11:17
Η Αθηνά Λινού έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη: «Κατέβασε τις συκοφαντικές αναρτήσεις σου» – «Δεν τις κατεβάζω»

Στα άκρα οδηγείται πλέον η άγρια κόντρα της Αθηνάς Λινού με τον Παύλο Πολάκη, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε σοβαρή κρίσης ηγεσίας. 

Την ώρα που τα βλέμματα στρέφονται στην «καυτή» συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα της Τρίτης (27.08.24), η Αθηνά Λινού έστειλε εξώδικό στον Παύλο Πολάκη, το οποίο μάλιστα δημοσίευσε με ανάρτησή της.

Η τελευταία αυτή εξέλιξη έρχεται τη στιγμή που η υπόθεση των σοβαρών καταγγελιών σε βάρος της Αθηνάς Λινού έχει δοθεί σε νομικό γραφείο, μετά από εντολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για διεξαγωγή έρευνας. 

 

Στο εξώδικο η Αθηνά Λινού κατηγορεί τον Παύλο Πολάκη για συκοφαντικές και ψευδείς αναρτήσεις εις βάρος της, που έχουν σκοπό να παραπλανήσουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και την κοινή γνώμη, και τον καλεί να τις κατεβάσει. 

Μάλιστα, η κυρία Λινού αναφέρεται και στο τηλεφώνημα, που αποκάλυψε μέσω Social Media ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας ότι η ίδια προχώρησε σε αυτό σε μία προσπάθεια να τον συγκρατήσει από τον «κατήφορο που έχει επιλέξει». 

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Παύλος Πολάκης απάντησε στην Αθηνά Λινού με δική του ανάρτηση για το εξώδικό της, τονίζοντας πως «δεν θα πάρει πίσω λέξη». 

«Δεν παίρνω λέξη πίσω από όσα στοιχεία ανέβασα και από όσες αναρτήσεις έκανα», γράφει χαρακτηριστικά. 

 

Σημειώνεται πως όπως αποκάλυψε νωρίτερα το newsit.gr, το νομικό γραφείο στο οποίο είχαν απευθυνθεί οι συνεργάτες του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, προκειμένου να διερευνηθεί αν υπάρχουν σκοτεινά σημεία στην υπόθεση της κυρίας Λινού, ζήτησε από την ίδια και νέα στοιχεία, πέραν δηλαδή από τις 476 σελίδες που είχε καταθέσει η βουλευτής μετά τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη.

«Ουδέν σχόλιο» ήταν η απάντηση του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, τα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτή την εξέλιξη είναι πολλά.

Κατ αρχήν, πώς μέσα από τις 476 σελίδες δεν βρέθηκαν οι απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτει σχεδόν καθημερινά ο βουλευτης Χανίων Παύλος Πολάκης, για την δραστηριότητα της εταιρείας Prolepsis της κας Λινού.

Επίσης, τι είναι αυτό που τους κίνησε το ενδιαφέρον και ζητούν επιπλέον εξηγήσεις. Και τελικά, τι σημαίνει αυτό για την διερεύνηση της όλης υπόθεσης και για την θέση της κας Αθηνάς Λινού στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version