Πολιτική

Η Αθηνά Λινού τυπικά τέλος από τον ΣΥΡΙΖΑ – Ανακοινώθηκε στη Βουλή η διαγραφή της

Τυπικά τέλος από τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί από σήμερα (30.08.2024) η βουλευτής Αθηνά Λινού που διαγράφηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η υπόθεση πήγε στη Βουλή όπου ανακοινώθηκε και  επίσημα στην Ολομέλεια από τον προεδρεύοντα Α’ Αντιπρόεδρο της Γιάννη Πλακιωτάκη η διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην σχετική επιστολή που απέστειλε ο νέος πρόεδρος της ΚΠ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα αναφέρεται μεταξύ των άλλων…. «μετά από εισήγηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η Βουλευτής Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών, Αθηνά Λινού».

Η Αθηνά Λινού, είναι 14η ανεξάρτητη βουλευτής του Κοινοβουλίου κατά την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο.

Μετά την διαγραφή της κυρίας Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αριθμεί 34 βουλευτές.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για την τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις και κινητοποίηση για αλλαγή των δεδομένων
Από τη Χαριλάου Τρικούπη δεν παραβλέπουν το γεγονός ότι την συγκεκριμένη στιγμή την κυβέρνηση την συμφέρει να εμφανίζεται ότι έχει απέναντι της ένα αντισυστημικό κόμμα απ' ότι το ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ημερίδα του ΠΑΣΟΚ
Σωκράτης Φάμελλος για ανασχηματισμό: Δεν θα αλλάξει τον κατήφορο της κυβέρνησης – Προτεραιότητά μας η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως το ΠΑΣΟΚ είναι αρνητικό στις συνεργασίες. Στις 29 Μαρτίου η συνεδρίαση της ΚΕ για τη διεύρυνση του κόμματος
Ο Σωκράτης Φάμελλος
Φάμελλος: «Ο ανασχηματισμός και οι πιθανές παροχές δεν μπορούν να αλλάξουν τον κατήφορο της κυβέρνησης»
Κάνοντας έναν απολογισμό για την πρόταση δυσπιστίας της προηγούμενης βδομάδας, σημείωσε ως «επιτυχία» ότι κατάφεραν «να συνεννοηθούν με δημοκρατικό τρόπο τέσσερα κόμματα»
Σωκράτης Φάμελλος