Site icon NewsIT

Η Αθηνά Λινού τυπικά τέλος από τον ΣΥΡΙΖΑ – Ανακοινώθηκε στη Βουλή η διαγραφή της

30.08.2024 | 10:28
Η Αθηνά Λινού τυπικά τέλος από τον ΣΥΡΙΖΑ – Ανακοινώθηκε στη Βουλή η διαγραφή της

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου, "Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοιού COVID-19, την ενίσχυση της προστασίας της δημόσιας υγείας και των υπηρεσιών υγείας, το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης της διακίνησης φαρμάκων, την Ενιαία Λίστα Χειρουργείων και άλλες επείγουσες διατάξεις, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Τυπικά τέλος από τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί από σήμερα (30.08.2024) η βουλευτής Αθηνά Λινού που διαγράφηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η υπόθεση πήγε στη Βουλή όπου ανακοινώθηκε και  επίσημα στην Ολομέλεια από τον προεδρεύοντα Α’ Αντιπρόεδρο της Γιάννη Πλακιωτάκη η διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην σχετική επιστολή που απέστειλε ο νέος πρόεδρος της ΚΠ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα αναφέρεται μεταξύ των άλλων…. «μετά από εισήγηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η Βουλευτής Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών, Αθηνά Λινού».

Η Αθηνά Λινού, είναι 14η ανεξάρτητη βουλευτής του Κοινοβουλίου κατά την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο.

Μετά την διαγραφή της κυρίας Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αριθμεί 34 βουλευτές.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version