Πολιτική

Η δίαιτα του Νίκου Ανδρουλάκη και το γαλακτομπούρεκο στην Πύλο

Στη Μεσσηνία περιόδευσε χθες Πέμπτη (1.8.24) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών τον Οκτώβριο.

Πρώτος σταθμός του το φράγμα στα Φιλιατρά, που αν και κατασκευάστηκε δεν υδροδοτεί τα χωράφια και στη συνέχεια το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης, όπου πριν τρία χρόνια ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε βάλει στοίχημα μια μπύρα με τους ψαράδες ότι θα κατασκευαστεί. Έργο το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί.

Στην στάση που έκανε ο κ. Ανδρουλάκης στην Πύλο, ένα γαλακτομπούρεκο ήρθε ως κέρασμα στο τραπέζι.

Στο βίντεο που ανάρτησαν οι συνεργάτες του τρολάρουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος αρχικά σπρώχνει ευγενικά το γλυκό γιατί κάνει δίαιτα, όπως λέει στην ομήγυρη, αλλά λίγα λεπτά μετά τον συλλαμβάνει ο φακός να το… τιμάει στα κρυφά.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Androulakis Nikos (@androulakisnick)

«Στη δίαιτα …το γαλακτομπούρεκο δεν μετράει»!

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Παγώνουν» οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς μετά την αποχή στην ψηφοφορία για πρόεδρο Δημοκρατίας – Όλο το παρασκήνιο
Η κίνηση της Νέας Αριστεράς ενόχλησε ιδιαίτερα τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς υπήρχε η εντύπωση ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα ανάμεσα στις δύο πλευρές
«Παγώνουν» οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς μετά την αποχή στην ψηφοφορία για πρόεδρο Δημοκρατίας – Όλο το παρασκήνιο
Φουντώνει ο «πόλεμος» Ζωής Κωνσταντοπούλου και ΚΚΕ - «Είναι ένα θεσμικό σκυλάκι του καναπέ» λέει ο «Ριζοσπάστης»
Ο «Ριζοσπάστης» και ο «Οδηγητής» απάντησαν στον χαρακτηρισμό «μακρύ χέρι του κράτους» της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας για τον βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργο Λαμπρούλη
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είναι ένα θεσμικό σκυλάκι του καναπέ» λέει για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας ο «Ριζοσπάστης»