Πολιτική

«Η Ελλάδα θα ειναι σε μόνιμο πρόγραμμα μέχρι το 2060»

Η κρίση στην Ελλάδα θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα, Αυτό δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Νότης Μυταράκης, εξηγώντας τι ακριβώς αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, ο κ. Μυταράκης ανάφερε πως το ΔΝΤ ζητά μειωμένο αφορολόγητο στις 5000 ευρώ, κατάργηση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις με αποτέλεσμα να μειωθούν ακόμη περισσότερο, και η Ελλάδα να παραμείνει σε μόνιμο πρόγραμμα μεχρι το 2060. Η Ελλάδα χρειάζεται μια θετική έκρηξη αλλά που δυστυχώς η κυβέρνηση δεν μπορεί να προκαλέσει. Η μείωση ειπε του χρέους ειναι λογιστική και η πραγματική μείωση είχε γίνει με το κούρεμα του PSI απο την κυβέρνηση Παπαδήμου και Σαμαρά.

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Έρχεται το ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας ογκολογικών και αιματολογικών ασθενών – Πώς θα λειτουργεί
Με το έργο αυτό θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά σε όλη τη χώρα το Εθνικό Μητρώο Νεοπλασματικών Ασθενειών και τα Θεραπευτικά Ογκολογικά και Αιματολογικά Πρωτόκολλα
Άδωνις Γεωργιάδης: Έρχεται το ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας ογκολογικών και αιματολογικών ασθενών – Πώς θα λειτουργεί