Πολιτική

Η Φώφη Γεννηματά σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρία στη Θεσσαλονίκη

Έμφαση στο κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο της πολιτικής έδωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία επισκέφθηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με αναπηρία του Δήμου Νεάπολης Συκεών.

“Εδώ βρίσκει το ανθρώπινο πρόσωπό της η αυτοδιοίκηση. Δοκιμάστηκε η αυτοδιοίκηση στα χρόνια της κρίσης και απέδειξε ότι μπορεί να αντέξει, μπορεί να στηρίξει αυτούς που έχουν ανάγκη” δήλωσε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε: “Αυτό το κέντρο μπορεί να καταρτίσει, μπορεί να ενσωματώσει κοινωνικά τα παιδιά με αναπηρία και μπορεί να τα βοηθήσει και στην αυτόνομη διαβίωση. Αυτός είναι ο δρόμος, αυτές είναι οι αρχές μας, αυτές είναι οι αξίες, που υπηρετούμε στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, αυτό είναι το κοινωνικό το ανθρώπινο πρόσωπο της πολιτικής”.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε συγχαρητήρια στον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη, το Δημοτικό Συμβούλιο, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές για το έργο που προσφέρουν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε οικογένειες που έχουν ενταχθεί στα προγράμματα «Σπίτι μου Ι» και «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω»
Οι δικαιούχοι ανάφεραν ότι το κόστος εξυπηρέτησης του δανείου που έχουν λάβει είναι σαφώς χαμηλότερο συγκριτικά με το ενοίκιο που πλήρωναν
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε οικογένειες που έχουν ενταχθεί στα προγράμματα «Σπίτι μου Ι» και «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω»
Χαμός στη δίκη του Πάνου Καμμένου με μάρτυρα κατηγορίας τον Νίκο Κοτζιά: Απειλές, καταγγελίες και παρέμβαση της αστυνομίας
Ο μάρτυρας υπεράσπισης κατήγγειλε πως δέχτηκε απειλές από τον Νίκο Κοτζιά με αποτέλεσμα οι δικηγόροι του Πάνου Καμμένου να ζητήσουν την άμεση σύλληψή του
Χαμός στη δίκη του Πάνου Καμμένου με μάρτυρα κατηγορίας τον Νίκο Κοτζιά: Απειλές, καταγγελίες και παρέμβαση της αστυνομίας