Τετάρτη, 2 Οκτ.
25oC Αθήνα

Η Φωτίου “καρφώνει” την Αυγή – Η εφημερίδα διαψεύδει την υπουργό

Η Φωτίου “καρφώνει” την Αυγή – Η εφημερίδα διαψεύδει την υπουργό

Επικριτική ήταν η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου προς την εφημερίδα Αυγή, υποστηρίζοντας πως η εφημερίδα γνώριζε πως η κυβέρνηση ετοίμαζε τη νέα τροπολογία.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Realfm 97.8 η κα Φωτίου κλήθηκε να σχολιάσει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αυγή για τις offshore αποκαλύπτοντας πως η εφημερίδα γνώριζε την πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει νέα τροπολογία στη Βουλή για τις offshore.

Μάλιστα, η κα Φωτίου ισχυρίστηκε πως ούτε με την πρώτη τροπολογία επιτρεπόταν να υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα σε offshore εταιρείες που δεν έχει πρόσβαση η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι πως αμέσως μετά τη συνέντευξη της κας Φωτίου, δημοσιογράφοι της Αυγής επικοινώνησαν με τον δημοσιογράφο της Real Fm, Νίκο Στραβελάκη και ουσιαστικά διέψευσαν τα όσα είπε η κα Φωτίου πως δηλαδή η εφημερίδα γνώριζε την πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει νέα τροπολογία τις offshore.

Η κίνηση αυτή των δημοσιογράφων να διαψεύσουν την υπουργό προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς η εφημερίδα δείχνει να λαμβάνει σαφείς αποστάσεις.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε