Site icon NewsIT

Η γλυκατζού κυρία Μέρκελ

12.04.2014 | 21:22
Η γλυκατζού κυρία Μέρκελ

«Παγωτό» άφησε τους πάντες η Άνγκελα Μέρκελ όταν αφού έφαγε το... κατσικάκι αρνήθηκε να φάει το επιδόρπιο γιατί... νηστεύει. Το πιο εντυπωσιακό που άκουσαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι υπόλοιποι συνδαιτυμόνες της είναι το γιατί!

Στην ερώτηση, λοιπόν, γιατί δε θέλει επιδόρπιο αφού είχε φάει κανονικά κρέας, η απάντηση της καγκελαρίου ήταν πως εκείνη, ως προτεστάντης, νηστεύει μόνο εκείνα που αποτελούν… πειρασμό.

Και επειδή προφανώς η Γερμανίδα καγκελάριος είναι γλυκατζού, αυτό που αποτελεί για εκείνη το μεγαλύτερο πειρασμό είναι τα γλυκά, αρνήθηκε να φάει την καρυδόπιτα που είχαν ετοιμάσει οι υπεύθυνοι του εστιατορίου “Στροφή” με θέα την Ακρόπολη.



Το μενού που είχε ζητήσει η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ περιελάμβανε κατσικάκι στη λαδόκολλα με φέτα και ντομάτα, σφυρίδα, μελιτζανοσαλάτα.

Όταν έφτασε η ώρα να φύγουν, η Άνγκελα Μέρκελ σταμάτησε και μίλησε με έναν καταστηματάρχη τουριστικών ειδών, ο οποίος έχει σπουδάσει στη Γερμανία.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγήματα με αξιωματικούς! Ποιος θα σταματήσει την κατρακύλα;

Όλα όσα είπαν Σαμαράς – Μέρκελ πίσω από τις κάμερες – Στο “τραπέζι” χρέος και κατοχικό δάνειο

39+1 … κλικ στην επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

Μόνο λόγια θαυμασμού από τη Μέρκελ! Κουβέντα για το χρέος που το παρέπεμψε το φθινόπωρο – Της έθεσαν θέμα κατοχικού και γερμανικών αποζημιώσεων

Βόλτα στη βροχή και… κατσικάκι με θέα την Ακρόπολη

Τσίπρας για Σαμαρά-Μέρκελ: Δεν αξίζει στο λαό μας τέτοιος πρωθυπουργός

Βόμβα ΔΝΤ με τη Μέρκελ στην Αθήνα: Η Ελλάδα μάλλον θα χρειαστεί κι άλλα χρήματα για 2015-2016

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version