Site icon NewsIT

Η κυβέρνηση καταδικάζει τον ξυλοδαρμό Βαρουφάκη

10.03.2023 | 23:09
Η κυβέρνηση καταδικάζει τον ξυλοδαρμό Βαρουφάκη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με δήλωσή του καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση στον γραμματέα του ΜΕΡΑ 25 κ. Γιάνη Βαρουφάκη.

«Στην δημοκρατία μας δεν χωρούν τραμπουκισμοί και δεν είναι ανεκτή οποιαδήποτε μορφή βίας. Η ελληνική αστυνομία θα κάνει ότι απαιτείται προκειμένου οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη» υπογραμμίζει ο κ. Οικονόμου.

Πλεύρης: Στη Δημοκρατία δεν έχουν θέση οι τραμπούκοι

Την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη καταδίκασε και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης που ανάρτησή του στο twitter σημείωσε τα εξής: Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση στον κ. Γ. Βαρουφάκη. Στη Δημοκρατία δεν έχουν θέση οι τραμπούκοι.

Δένδιας: Η καταδίκη της επίθεσης είναι αυτονόητη

«Η επίθεση στον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη προκαλεί τον αποτροπιασμό όλων μας», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.

«Η καταδίκη της είναι αυτονόητη, όπως και η ευχή για ταχεία ανάρρωση. Οι δράστες πρέπει να εντοπισθούν και να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη», προσθέτει.

Γαϊτάνης: Απαράδεκτη και καταδικαστέα η επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης καταδίκασε με ανάρτησή του στο Twitter την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη. Ανέφερε συγκεκριμένα: «Η επίθεση στο Γραμματέα του ΜΕΡΑ 25 κ. Γ. Βαρουφάκη είναι απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα. Στην δημοκρατία μας δεν έχουν θέση τέτοιες βίαιες συμπεριφορές».

Ευχές από τον Κωνσταντίνο Τασούλα για ταχεία ανάρρωση

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, πληροφορούμενος την εγκληματική βιαιοπραγία κατά του Γραμματέα του ΜέΡΑ25, κ. Γιάνη Βαρουφάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μόνο την απερίφραστη και απόλυτη καταδίκη και αποδοκιμασία μας μπορεί να προκαλέσει η άνανδρη επίθεση εγκληματικών στοιχείων εναντίον του κυρίου Βαρουφάκη. Η Ελληνική Αστυνομία έχει τώρα το λόγο, για να οδηγήσει αυτούς τους εγκληματίες ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Ο κ. Τασούλας επικοινώνησε μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν με τον κ. Βαρουφάκη, στον οποίο εξέφρασε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version