Σάββατο, 27 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Η μεγάλη χαρά του Κάλχα: Η επιστροφή της Ζωής και το πέμπτο Δ στο λογότυπο

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χάρηκε ο Κάλχας με την επιστροφή της Ζωής (ποια είναι η Ζωή ρωτάτε αγύρτες; Μία είναι η Ζωή και δεν συνεχίζω με άλλες διευκρινίσεις γιατί είναι προσβλητικό για την ίδια τη Ζωή).

Και πριν αλέκτωρ κλπ, κλπ η Ζωή έσπευσε να τον δικαιώσει πετώντας τη σοφία της πως  «η εκτίμηση μου είναι ότι ο Τσίπρας είχε προσυμφωνήσει με τους δανειστές. Είχε προσυμφωνήσει να καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία».
Σιγά την εκτίμηση Ζωή μου. Από τη στιγμή που ο Τσίπρας ευτυχώς για εμάς, δυστυχώς για σένα, ήθελε η χώρα να παραμείνει στο ευρώ  και όχι να επιστρέψει στη δραχμή (α, που είσαι Ζωή βάλε ακόμα ένα Δ, δηλαδή δραχμή, στο λογότυπο του κόμματός σου) θα έκανε συμφωνία.

Δεν χρειάζεται δα και μεγάλη σοφία για να το εκτιμήσει κάποιος. Αν ήσουν εσύ βεβαίως στη θέση του δεν θα έκανες συμφωνία. Κι αυτό δεν χρειάζεται πάλι ιδιαίτερη σοφία για να το εκτιμήσεις κανείς. Με μία διαφορά ασφαλώς. Η χώρα τώρα θα ήταν καρφωμένη στα βράχια και οι Έλληνες ναυαγοί στο πιο τρικυμισμένο μέρος του πλανήτη.
Με συγχωρείς, αλλά τρομάζω ακόμα και που το σκέφτομαι Ζωή μου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε