Δευτέρα, 28 Οκτ.
15oC Αθήνα

Η μυστική επίσκεψη Σουλτς που φούντωσε τις φημολογίες

Η μυστική επίσκεψη Σουλτς που φούντωσε τις φημολογίες

Η υπό άκρα μυστικότητα επίσκεψη του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς στην Αθήνα και οι επαφές που είχε προκάλεσαν μεγάλη κινητικότητα στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Ο Μάρτιν Σουλτς ήταν προγραμματισμένο να επισκεφτεί τη Λευκωσία, αλλά αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση, το αεροπλάνο του προσγειώθηκε πρώτα στην Αθήνα.

Χωρίς ουδείς να το αντιληφθεί ο Μάρτιν Σουλτς βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου είχε συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Πηγές από το Μαξίμου επιβεβαιώναν το γεγονός και δεν ήθελαν να κάνουν κανένα άλλο σχόλιο για το περιεχόμενο της συζήτησης που είχαν οι δύο πολιτικοί.

Ο κ. Σουλτς όμως δεν είδε μόνο τον Αλέξη Τσίπρα. Συνάντησε και την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είχε συνάντηση και με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.

Αυτές οι τρεις συναντήσεις του κ. Σουλτς υπό απόλυτη μυστικότητα προκάλεσαν πολλά ερωτήματα και έντονη φημολογία στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Κι αυτό γιατί ο κ. Σουλτς είναι από τα πρόσωπα εκείνα που έχουν δηλώσει ανοιχτά πως θα επιθυμούσαν έναν ευρύ κυβερνητικό συνασπισμό στην Ελλάδα με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε