Πέμπτη, 25 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Η μυστική συμμαχία Αλέξη-Αντώνη

Η μυστική συμμαχία Αλέξη-Αντώνη

Μου πέρασε μία σατανική ιδέα. Και δεν βαστιέμαι θέλω θα σας την εξομολογηθώ. Σας παρακαλώ όμως να μην την κάνουμε βούκινο. Να μείνει μεταξύ μας. Το μικρό μας μυστικό.

Που λέτε εγώ ο Κάλχας που τόσα και τόσα σατανικά είδαν τα ματάκια μου και άκουσαν τα αυτάκια μου, ένοιωσα μία αστραπή, κάτι σαν επιφοίτηση του πνεύματος και έκτοτε αναρωτιέμαι: Μήπως ο Τσίπρας θέλει να ανεβάσει πολύ ψηλά τον Χρύσανθο Λαζαρίδη υλοποιώντας την ιδεά της αριστερής παρένθεσης που εμπνεύστηκε ο σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά;

Λέω μήπως γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει στις δημοσκοπήσεις, η Ν.Δ. ψιλοτσιμπάει, η δυσαρέσκεια του κόσμου για τα δικά του οικονομικά, τα οικονομικά της χώρας, τα καθημερινά προβλήματα, μεγαλώνει, το ΙΟΒΕ δείχνει επιδείνωση του κλίματος. Κι΄ όμως ο Αλέξης σφυρίζει αμέριμνος και δεν κλείνει τη συμφωνία με τους δανειστές.

Λίγες μέρες ακόμα και φοβάμαι ότι τα μάτια μας θα πεταχτούν έξω από αυτά που θα δούμε στα γκάλοπ.

Εντάξει ο Αντώνης σε στηρίζει σταθερά παρά την επιθετική ρητορική και σε στηρίζει πραγματικά όσο επιμένει να παραμένει στη θέση του. Οπως τον στηρίζεις κι΄ εσύ όσο δεν κλείνεις τη συμφωνία. Ούτε μυστική συμμαχία να είχατε συνάψει.

Αλλά Αλέξη μου δεν φοβάσαι μην τσαντιστεί το πόπολο που κάθε μέρα στριμώχνεται και αντί να κερδίσει ο Αντώνης, να χάσεις εσύ;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε