Δευτέρα, 2 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Η Ν.Δ. ζητά την παραίτηση του Γ. Παπακωνσταντίνου

Ο κ. Μιχελάκης εξαπέλυσε σφοδράτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή την μεταμεσονύχτια ανακοίνωση.

Η Νέα Δημοκρατία μετά τη μεταμεσονύχτια ανακοίνωση της κυβέρνησης που καταφέρθηκε κατά της τρόικας για τον τρόπο που ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων, εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά της κυβέρνησης και δια στόματος του εκπροσώπου της, Γιάννη Μιχελάκη ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση και έκανε λόγο για ψεύτικα δάκρυα και μεταμεσονύχτια θεατρική παράσταση και σημείωσε πως “η χθεσινή τηλεοπτική κατάργησή της από την Τρόικα, που προσέβαλε την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού, είχε ήδη συντελεστεί με το Μνημόνιο, που υπέγραψε πανηγυρίζοντας. Η καθυστερημένη “ιερή αγανάκτησή της” δεν αποσκοπεί σε τίποτε άλλο παρά στην εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, που αισθάνθηκε οργή για την ταπεινωτική συμπεριφορά των ξένων κυβερνητικών εταίρων”.

Όπως αναφέρει ο κ. Μιχελάκης η κυβέρνηση γνώριζε εξαρχής τις προθέσεις και τις αποφάσεις της τρόικας και σημειώνει χαρακτηριστικά πως “μετά το χθεσινοβραδινό κλαυσίγελο τίθεται πλέον άμεσο θέμα απομάκρυνσης του κ. Παπακωνσταντίνου”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε