Πολιτική

Η Ντόρα Μπακογιάννη με κρητική μαγκούρα στα Λευκά Όρη – Η ανάρτησή της από την ιστορική Ασή Γωνιά

Την Ασή Γωνιά στις παρυφές των Λευκών Ορέων στα Χανιά επισκέφθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη. Από το ιστορικό χωριό η αδελφή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη συνομίλησε με κατοίκους, ενώ φωτογραφήθηκε με μία κρητική μαγκούρα που της χάρισαν οι Ασηγωνιώτες.

Σε ανάρτησή της στα social media η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρει «σήμερα στην Ασή Γωνιά στις παρυφές τον Λευκών Ορέων, σε ένα ιστορικό χωριό της Κρήτης.
Οι Ασηγωνιώτες πιστοί στις παραδόσεις και τα κρητικά έθιμα, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου κατεβάζουν τα κοπάδια τους στην κεντρική εκκλησία του χωριού για να ευλογηθούν.
Χρόνια πολλά!
Τους ευχαριστώ πολύ για την κρητική μαγκούρα που μου χάρισαν».

 

Η Ασή Γωνιά είναι ιστορικό χωριό και έδρα ομώνυμης κοινότητας του δήμου Αποκορώνου στην περιφερειακή ενότητα Χανίων της Κρήτης.

Στο πέρασμα των ετών διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στα διάφορα επαναστατικά κινήματα της Κρήτης κατά τον 19ο αιώνα και αποτέλεσε τον τόπο καταγωγής αρκετών οπλαρχηγών.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης