Site icon NewsIT

Η ώρα του Ανδρέα Παπαδόπουλου… ετών 36

27.01.2014 | 18:55
Η ώρα του Ανδρέα Παπαδόπουλου… ετών 36

Μετά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ετών 40, τον γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη ετών 35 και τον νέο γραμματέα της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο ετών 35, φαίνεται πως ήρθε και η ώρα του Ανδρέα Παπαδόπουλου ετών 36.

 Ο πρώην εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς πέραν από τα σενάρια που τον φέρουν, μετά την άρνηση του Τάσου Γιαννίτση, να ηγείται του ευρωψηφοδελτίου του νέου κεντροαριστερού σχήματος (Ελιά), θεωρείται και το φαβορί για την ηγεσία του μόλις μετεξελιχθεί σε κόμμα κάτι το οποίο θεωρείται επίσης βέβαιο, παρά τις “κομψές” διαψεύσεις Βενιζέλου

Ο κ. Παπαδόπουλος ο οποίος παραμένει μέλος της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ σήμερα το απόγευμα, μαζί με τους Χρήστο Ροζάκη, τον Γρηγόρη Ψαριανό και γκεστ σταρ τον Πέτρο Τατσόπουλο είναι εκ των βασικών ομιλητών στην εκδήλωση των «58» στην Κηφισιά.

Επίσης την Τετάρτη θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες, καθώς θα είναι «παρών» στην εκδήλωση που διοργανώνει η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννυ Ποδηματά, με κεντρικό ομιλητή τον πρώην υπουργό Τάσο Γιαννίτση.

Σύμφωνα με πληροφορίες κορυφαία στελέχη της ΔΗΜΑΡ όπως ο Δημήτρης Χατζησωκράτης υποστηρίζουν και πιέζουν τον πρώην εκπρόσωπο, όπως και τον βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό, να αποφασίσουν «με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν», καθώς δεν γίνεται να μετέχουν σε δύο πολιτικούς σχηματισμούς, ΔΗΜΑΡ και «58» που θα κατέλθουν στις Ευρωεκλογές με ξεχωριστά ψηφοδέλτια.

Πάντως μέχρι στιγμής η συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου της «Ελιάς» εξελίσσεται σε «γόρδιο δεσμό», αν και πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ανάδειξη του μέσα από εκλογική διαδικασία στη κοινωνία, με βάση και τη πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος μάλιστα μιλώντας το Σάββατο στο Πολιτικό Συμβούλιο “φωτογράφισε” την περίπτωση του Ανδρέα Παπαδόπουλου καθώς επισήμανε την ανάγκη να βρεθούν στο ευρωψηφοδέλτιο «νέα και άφθαρτα πρόσωπα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version