Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Η οργή του Καμμένου και οι δυσκολίες του Αλέξη…

Η οργή του Καμμένου και οι δυσκολίες του Αλέξη…

Αλέξη να σου θυμίσω πως στον Τρωικό Πόλεμο την οργή του Αχιλλέα την πλήρωσε τελικά ο Πάτροκλος. Το γνωρίζω καλά γιατί ήμουν παρόν. Πρόσεξε κι΄ εσύ με τον Καμμένο μήπως πληρώσεις τον υπουργό που λειτουργεί υπό το κράτος της οργής.

Όχι πως ο Καμμένος μπορεί να είναι Αχιλλέας (φτου, φτου πιπέρι στο γέρικο στόμα μου), αλλά βλέπω ότι γκρεμίζει τη γέφυρα που έστησες με τον Σουλτς για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, της νεανικής ανεργίας και τις επενδύσεις.

Αλέξη, αν δεν μπορείς να του βάλεις φίμωτρο, να του βάλεις χαλινάρι, γιατί αλλιώς βλέπω να ανοίγει ένα σκληρό ¨πόλεμο¨ με Σουλτς και άλλους Γερμανούς, που τελικά θα τον πληρώσουν οι πολίτες.

Βλέπω, (και το γνωρίζεις πως τρεις χιλιάδες χρόνια τώρα βλέπω καλά και μακριά) πως αν δεν δείξεις πυγμή, σε λίγο να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις από τις κροτίδες που θα εξαπολύουν όλοι εκείνοι που διαφωνούν μαζί σου. Βάλε τάξη λοιπόν και μάζεψε όλους όσους βγαίνουν έξω από τις κυβερνητικές γραμμές. Γιατί φαίνεται πως ορισμένοι νομίζουν πως είναι ακόμα στην αντιπολίτευση και δεν κατάλαβαν ότι το κυβερνητικό έργο χρειάζεται διαφορετικούς χειρισμούς.

Οι αντιγερμανικές κορώνες μπορεί να είναι καλές για εσωτερική κατανάλωση, αλλά όπως γνωρίζεις πολύ καλά το ίδιο φαγητό κάθε μέρα και μάλιστα κακοσερβιρισμένο, θα το βαρεθούν οι πολίτες.

Α, και κάτι άλλο. Λίγο διπλωματικό μυαλό δεν βλάπτει. Αν είναι να κάνουμε εχθρούς όλους τους Γερμανούς, ακόμα και αυτούς που δείχνουν διάθεση να βοηθήσουν, τότε μάλλον κάτι άλλο έχουμε στο βάθος του μυαλού ή ….

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε