Πολιτική

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου στις φυλακές: Δεν είμαστε τέρατα με 6 χέρια κι 6 πόδια

Τον πατέρα της, Νίκο Μιχαλολιάκο στις φυλακές Κορυδαλλού επισκέφθηκε η κόρη του ηγέτη της Χρυσής Αυγής, Ουρανία. Αυτή τη φορά ο λόγος της δεν είχε ένταση, ζήτησε σεβασμό από τον Τύπο.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκο επισκέφθηκε τον πατέρα της στις φυλακές Κορυδαλλού το απόγευμα της Πέμπτης. Και δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αυτή τη φορά, σε ήρεμο τόνο…

«Το μόνο που θα ήθελα να σας πω είναι να σταματήσετε να μας παρουσιάζετε σαν τέρατα, σαν ανθρωποφάγους και σαν να έχουμε έξι χέρια και έξι πόδια. Είμαστε άνθρωποι όπως όλοι αυτοί που δείχνετε ότι σέβεστε. Κάντε το σας παρακαλώ και για εμάς. Εγώ εδώ είμαι σαν κόρη που ήρθε να δει τον πατέρα της, που έχει φυλακιστεί παράνομα για τα πιστεύω του. Σας παρακαλώ, σεβαστείτε το, τίποτα άλλο», είπε στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από τις γυναικείες φυλακές.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου ρωτήθηκς και πως είναι οι προφυλακισθέντες για τη Χρυσή Αυγή (Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός). «Είναι πολύ καλά» και με ηθικό που «παραμένει ακμαίο» είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα παίρνει πίσω ο Άγγος για τα Τάγματα Εφόδου;

ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε την τροπολογία για αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής

Ραγδαίες εξελίξεις! Ζητείται η άρση της βουλευτικής ασυλίας για Ζαρούλια και Μπούκουρα

Παυλόπουλος: Μη βάλετε… βραχιολάκι στη Χρυσή Αυγή!

Πρόσκληση σε μονομαχία! Τσίπρας: Να έρθει στην Βουλή να απαντήσει ο πρωθυπουργός! Καταγγέλεται σχέδιο Μαξίμου για δίωξη του ΣΥΡΙΖΑ αλα Χρυσή Αυγή!

ΣΥΡΙΖΑ: Οι επόμενοι είμαστε εμείς! Σχέδιο Μαξίμου! Παρακολουθούν τα τηλεφωνά μας και με τη συνδρομή “προθύμων” δικαστικών θα διώξουν την Αριστερά!

Το ξέσπασμα της μάνας του Ρουπακιά: Μόνο ο Θεός θα πεί την αλήθεια φώναξε πριν καταρρεύσει – Ξανά στις φυλακές Μαλαδρίνου ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ