Site icon NewsIT

Η “πινελιά” του Αλέξη στην επιστολή προς τον Μάρτιν…

19.08.2015 | 19:15
Η “πινελιά” του Αλέξη στην επιστολή προς τον Μάρτιν…

Μία διακριτική αλλά... με νόημα "προσθήκη" έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, θέλοντας πιθανώς να δώσει έναν περισσότερο... προσωπικό τόνο στα λεγόμενά του.

Την άμεση και πλήρη εμπλοκή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου – ως πέμπτου παράγοντα στο πλαίσιο του λεγόμενου «κουαρτέτου των πιστωτών» – στην τακτική διαδικασία αξιολόγησης ως προς την εφαρμογή της δανειακής συμφωνίας ανάμεσα στην Ελληνική Δημοκρατία και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και τις συνοδευτικές προϋποθέσεις πολιτικών που δίνουν υπόσταση στη δήλωση του Euro Summit στις 12 Ιουλίου 2015, ζήτησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

Εκτός από το πρακτικό κομμάτι της υπόθεσης, υπάρχει και το… παραπολιτικό κι αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η “παρέμβαση” του Αλέξη Τσίπρα στην επιστολή.

Ενώ, λοιπόν, το χαρτί έχει εκτυπωθεί και η επιστολή ξεκινά με την προσφώνηση “Dear Mr. President”, δηλαδή “Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε”, ακριβώς δίπλα παρατηρείται η χειρόγραφη “πινελιά” του πρωθυπουργού!

“Dear Martin” έχει προσθέσει με μπλε στυλό ο Έλληνας πρωθυπουργός, θέλοντας πιθανότατα να “αποσυμφορήσει” ελαφρώς την επιστολή, προσδίδοντας έναν πιο προσωπικό τόνο!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version