Πολιτική

Η πρώτη ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη μετά την περιπέτεια της υγείας του

Να ευχαριστήσει όσους του συμπαραστάθηκαν ακόμα και σιωπηλά στην περιπέτεια της υγείας του με τον καρκίνο θέλησε σήμερα το πρωί ο Σταύρος Θεοδωράκης με μια ανάρτησή του στο facebook.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκινά με το “δικό του” Καλημέρα, καλημέρα και γράφει:

Καλημέρα καλημέρα!

Όλα πήγαν καλά και είμαι έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες (ίσως με πιο αργά βήματα για λίγες ακόμη μέρες). Σας ευχαριστώ όλους.

Δεν αναφέρομαι στους φίλους μου και τους συνοδοιπόρους αλλά κυρίως σε όλους αυτούς που δεν γνωριζόμαστε και δεν αγαπιόμαστε.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές, για τη διακριτικότητά σας ακόμη ακόμη και για τη σιωπή σας.

Είναι καλό που βρισκόμαστε εδώ, φίλοι και «εχθροί», γιατί όπως λέει και ο ποιητής «φαντάσου φτάνει και μια νότα κι αλλάζεις όλο το σκοπό».

Κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους αυτούς που παλεύουν για την υγεία τους και τους εργάτες της υγείας – γιατρούς και νοσοκόμους -που αγωνίζονται μαζί τους, συχνά σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Τους οφείλουμε μια επανάσταση στην υγεία.

Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος, θα τα πούμε αναλυτικά άμεσα.

Καλημέρα!

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ