Πολιτική

Η Σία Κοσιώνη «αποχαιρετά» τον Κώστα Σημίτη: «Όταν άρχισε η συζήτηση όλα μεμιάς εξαφανίστηκαν»

Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε μία ανάρτηση αφιερωμένη στον εκλιπόντα Κώστα Σημίτη

Δημόσιο «αντίο» είπε η Σία Κοσιώνη, στον μακροβιότερο πρωθυπουργό της χώρας κατά την μεταπολίτευση, Κώστα Σημίτη, ο οποίος πέθανε σήμερα Κυριακή (05.01.2025) σε ηλικία 88 ετών.

Ο Κώστας Σημίτης, υπήρξε πρωθυπουργός της Ελλάδας για λίγο περισσότερο από 8 χρόνια. Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόσεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό της χώρας και την ένταξή της στο ευρώ. Πλήθος πολιτικών και δημοσίων προσώπων, ανάμεσά τους και η Σία Κοσιώνη, αποχαιρέτησαν σε αναρτήσεις τους τον σπουδαίο πολιτικό.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ επέλεξε να μοιραστεί με τους followers της, μια εικόνα από μία παλαιότερη συνάντηση που είχε με τον Κώστα Σημίτη.

«Μάρτιος 2017. Έγκυος λίγων εβδομάδων, με ναυτία και τρομερή αδιαθεσία, σε μια συνέντευξη από αυτές που χαρακτηρίζουμε δύσκολες και από αυτές που νιώθεις ότι ίσως να είναι και ιστορικές. Όταν άρχισε η συζήτηση όλα μεμιάς εξαφανίστηκαν» έγραψε αρχικά η Σία Κοσιώνη στη νέα της δημοσίευση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kosioni (@siakossioni)

Και συμπλήρωσε: «Ο Κώστας Σημίτης είχε να μιλήσει 15 χρόνια και μάς τίμησε με μια σπάνια συνέντευξη που έμελλε να είναι τελικά η τελευταία του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιφνιδιαστική επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Σισμανόγλειο με αφορμή ανάρτηση TikToker - «Ευχαριστώ όποιον αναδεικνύει προβλήματα»
«Έχουμε και πολλές καλές εικόνες να δείχνουμε που με την εξέλιξη και ολοκλήρωση των έργων που τώρα κάνουμε ταυτόχρονα σε 93 Νοσοκομεία, αλλάζουν πρόσωπο»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Είμαι αθώος - Να ελεγχθώ από την τακτική δικαιοσύνη» - Όλο το υπόμνημα Τριαντόπουλου στην Προανακριτική - Αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρώην υπουργός καταθέτει στην Προανακριτική μέσω υπομνήματος - Με το εξώδικο η κα Καρυστιανού καλεί ως μάρτυρα τον πρωθυπουργό
Συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής