Site icon NewsIT

Η σύζυγος του πρωθυπουργού κοντά στα παιδιά του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος

20.01.2015 | 17:12
Η σύζυγος του πρωθυπουργού κοντά στα παιδιά του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος

Τα παιδιά, από δυο ως δώδεκα ετών, που περνούν τη μέρα τους στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, μαθαίνοντας να περπατούν, να τρώνε και να εκφράζονται είναι βέβαιο ότι δεν αναγνώρισαν, χτες, στην χαμογελαστή γυναίκα που τους μιλούσε τη Γεωργία Σαμαρά. Όλα όσα εμείς μπορεί να θεωρούμε ως δεδομένα, δεν είναι πάντα και αυτονόητα.

Η διευθύντρια του Κέντρου η κα Χρόνη, υποδέχθηκε τη Γεωργία μαζί με την αδελφή της, στη Μεταμόρφωση, όπου είναι οι πρότυπες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης Σπαστικών παιδιών.

Μάλιστα η κα. Σαμαρά αστειεύτηκε λέγοντας πώς όλα τα μικρά τρέχουν πρώτα στην αδελφή της και μετά σε εκείνη. Η σύζυγος του πρωθυπουργού έδειξε να είναι ενθουσιασμένη από τη δουλειά που γίνεται, ενώ ξεναγήθηκε και στο νέο ξενώνα­ που φιλοξενεί τις οικογένειες των παιδιών.

Στη συνέχεια μίλησε με όλο το προσωπικό, ζητώντας να μάθει για τα προβλήματα που υπάρχουν. Άκουσε μάλιστα και το παράπονο του Πρόεδρου του Ιδρύματος κ. Παπαδάκη, ο οποίος έθεσε τον προβληματισμό πως τα παιδιά αυτά τελειώνουν το δημοτικό σχολείο αλλά μετά δεν υπάρχει γυμνάσιο και λύκειο, ανάλογο για να τα υποδεχθεί.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version