Πολιτική

Η θλίψη του Γιούνκερ για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη εξέφρασε σε σε επίσημη δήλωσή του ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

“Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πεπεισμένος ευρωπαϊστής, υπήρξε μια από τις εμβληματικές φυσιογνωμίες της πολιτικής ζωής της Ελλάδας με σταδιοδρομία άνω των 50 ετών. Η ζωή του είναι στενά συνδεδεμένη με την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας και με τις σημαντικές στιγμές της οικοδόμησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους των μελών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του”, δήλωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν για τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (29.05.2017) σε ηλικία 99 ετών.

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης