Πολιτική

Η Τόνια Αντωνίου στη Βουλή μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Η Τόνια Αντωνίου θα καταλάβει τη θέση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά στα βουλευτικά έδρανα του Κινήματος. Η κ. Αντωνίου εισέρχεται στο Κοινοβούλιο ως πρώτη επιλαχούσα.

Στις εκλογές του 2019 στη Β3 Νοτίου τομέα Αθηνών η Τόνια Αντωνίου συγκέντρωσε 5.987 σταυρούς και κατετάγη πρώτη, αλλά την έδρα κράτησε η Φώφη Γεννηματά ως αρχηγός κόμματος.

Δεύτερος είχε καταταγεί, με 5.898 σταυρούς, ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Η Τόνια Αντωνίου βρισκόταν στο πλευρό της αείμνηστης προέδρου του ΚΙΝΑΛ, μαζί με τον Χρήστο Πρωτόπαπα, κατά τη διάρκεια της εκλογής της στην ηγεσία, το 2015, έως την εισαγωγή της Φώφης Γεννηματά στον «Ευαγγελισμό».

Η Τόνια Αντωνίου πρόσφατα τάχθηκε στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου και δραστηριοποιούνταν υπέρ της υποψηφιότητας του πρώην Πρωθυπουργού για την ανάδειξη νέας ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μήνυμα του Σωκράτη Φάμελλου στον Παύλο Πολάκη και οι κατηγορίες για «δεύτερες σκέψεις» ενόψει συνεδρίου
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν νέες δηλώσεις του βουλευτή Χανίων εναντίων στελεχών της Νέας Αριστεράς αλλά και δημοσιεύματα που στόχο θα έχουν να απαξιώσουν το εγχείρημα αυτό
Ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Παύλος Πολάκης