Πέμπτη, 4 Ιουλ.
23oC Αθήνα

Η ΧΑ δε θέλει τον Δραγασάκη – Ο Μεϊμαράκης σε ρόλο “bodyguard”

Η ΧΑ δε θέλει τον Δραγασάκη – Ο Μεϊμαράκης σε ρόλο “bodyguard”

Δεν έχει τέλος η ένταση στη Βουλή που ξεκίνησε χθες όταν η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ε. Ζαρούλια εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον κ. Δραγασάκη αποκαλώντας την κόρη του “πρεζού”.

Λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα, μετά τον βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, τον λόγο πήρε ο προεδρεύων κ. Ι. Δραγασάκης και δήλωσε ότι όσα είχαν ακουστεί εις βάρος του την προηγούμενη ημέρα δια στόματος Ζαρούλια δεν τον αφορούν. «Ούτε εγώ, ούτε το προεδρείο της Βουλής νιώθει πως απειλείται από κανέναν». Πρόσθεσε: «Τα όποια βρώμικα σχόλια και ψέματα που ακούστηκαν χθες, δεν ακουμπούν, ούτε εμένα, ούτε την οικογένειά μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αντικρίζοντας, εξάλλου, τον Ι. Δραγασάκη και τον Ευ. Μεϊμαράκη, να συνομιλούν στο προεδρείο κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, ο κ. Κασιδιάρης εκτίμησε πως ο πρόεδρος της Βουλής είχε σπεύσει να κάνει υποδείξεις στον Ι. Δραγασάκη για το πώς να τον αντιμετωπίσει.

Μετά την ομιλία του κ. Κασιδιάρη, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από την αίθουσα.

Η συμβολική κίνηση του Μεϊμαράκη να κάτσει σε μία από τις θέσεις των Αντιπροέδρων

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος μιλώντας από τα έδρανα των βουλευτών, σημείωσε πως νωρίτερα την ώρα που προήδρευε ο κ. Δραγασάκης επέλεξε να καθίσει στις θέσεις των αντιπροέδρων της Βουλής ως ένδειξη απόλυτης καταδίκης των όσων ακούστηκαν την προηγούμενη ημερα εις βάρος της κόρης του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πράγματι, η συνομιλία μας έδειχνε και την υποστήριξη στο πρόσωπο το δικό σας και την πλήρη καταδίκη όλων των κομμάτων για εκείνα που ελέχθησαν χθες για την κόρη και την οικογένειά σας», δήλωσε αμέσως μετά, απευθυνόμενος στον Ι. Δραγασάκη, ο Ευ. Μεϊμαράκης. «Όλα τα κόμματα θα πρέπει να ασχοληθούμε με το ζήτημα, γιατί είναι θέμα αν οι αρχηγοί των κομμάτων με βάση το καταστατικό τους εγκρίνουν τέτοιες συμπεριφορές. Έχω καλέσει κατ’ επανάληψη τους γραμματείς των κομμάτων να πάρουν θέση, έχει λειτουργήσει η Επιτροπή Δεοντολογίας και έχει εξετάσει τη συμπεριφορά 4-5 συναδέλφων, για τους οποίους δεν είναι δυνατόν να απολογούμεθα οι υπόλοιποι 295 – ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται μια μέρα όπου όλοι μιλήσαμε για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας».

Η επιστολή της Χρυσής Αυγής στον Πρόεδρο της Βουλής

Η Χρυσή Αυγή έστειλε επιστολή στον Πρόεδρος της Βουλής με την οποία ζήτησε να μην προεδρεύει ο κ. Δραγασάκης όταν μιλούν οι βουλευτές του κόμματός της.

Μετά κι από την επιστολή που έλαβε, ο κ. Μεϊμαράκης επέλεξε να κάτσει στη θέση σε μια από τις θέσεις των Αντιπροέδρων, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει την συμπαράστασή του στο πρόσωπο του κ. Δραγασάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανήθικη επίθεση μέσα στη Βουλή από την Ελένη Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής στον Γ. Δραγασάκη: “Βγήκε απο τη μπουζού η κόρη σου η πρεζού;”

Απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις η Αστυνομία – Μετωπική σύγκρουση Δένδια και Καμίνη με τη Χρυσή Αυγή

Ο Καμίνης απαγόρευσε τη διανομή τροφίμων – Η Χρυσή Αυγή δηλώνει πως όλα θα γίνουν κανονικά

Δένδιας: Να εξαντλήσουν αλλού τη φιλανθρωπία τους οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής

Ντροπιαστικές εικόνες στη Βουλή – Χυδαίες βρισιές από βουλευτές της ΧΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε