Πολιτική

Η χειρόγραφη σημείωση της Κωνσταντοπούλου στο έγγραφο της κυβέρνησης (ΦΩΤΟ)

Το κείμενο που έφτασε αργά το βράδυ, σχεδόν ξημερώματα, στη Βουλή δεν είχε την υπογραφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Είχε την υπογραφή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τις... χειρόγραφες σημειώσεις της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, που υπογράμμισε το γεγονός πως το νομοσχέδιο κατατέθηκε ΜΟΝΟ στα αγγλικά!

Το κείμενο που φέρει την υπογραφή του Γιάννη Δραγασάκη απευθύνεται στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. “Η κυβέρνηση κατέθεσε σχέδιο νόμου για τη «διαπραγμάτευση και σύναψη δανειακής σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας” γράφει αρχικά και εξηγεί γιατί το νομοσχέδιο χαρακτηρίζεται ως κατεπείγον γιατί “συναρτάται άμεσα με την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και τη σύναψη της δανειακής σύμβασης της ελληνικής κυβέρνησης με τον ESM που ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή 12 Ιουλίου”.

“Να ενημερωθούν όλες και όλοι οι βουλευτές για το περιεχόμενο με ηλεκτρονική και έντυπη διανομή και να επιβεβαιωθεί η γνωστοποίηση. Να ειδοποιηθεί η κυβέρνηση ότι λείπει η μετάφραση του κειμένου και να ζητηθεί να κατατεθεί” γράφει στη χειρόγραφη σημείωσή της η Πρόεδρος της Βουλής, που μάλιστα έχει υπογραμμίσει το γεγονός πως το κείμενο έχει κατατεθεί ΜΟΝΟ στα αγγλικά και ζητά να κατατεθεί και η μετάφραση του κειμένου!

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Kυριάκος Μητσοτάκης: Νέος εξωδικαστικός μηχανισμός με 6 νέες πρωτοβουλίες που διευρύνουν την περίμετρο και στα εισοδήματα της μεσαίας τάξης
«Σχεδόν 33,5 χιλιάδες δανειολήπτες πέτυχαν ''κούρεμα'' έως 30% στις οφειλές τους και νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή τους έως 26 χρόνια», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου