Τετάρτη, 17 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Η Ζωή τους έκανε άνω – κάτω! Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Παππά

Η Ζωή τους έκανε άνω – κάτω! Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Παππά

Το φάντασμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου πλανάται στην πολιτική ζωή του τόπου και μάλιστα προκαλεί και άγριες κόντρες. Με αφορμή τα όσα ανέβασε στο site της η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι λίγες μέρες μετά τις εκλογές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσπαθώντας να την πείσει, όπως λέει, να περάσει από τη Βουλή το αγγλικό κείμενο της εξουσιοδότησης για συμφωνία, της είπε: «μόνο κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού ή Δικτατορία μπορεί να αντεπεξέλθει στην κατάσταση.

Η φράση αυτή της κας Κωνσταντοπούλου αποτέλεσε “βούτυρο στο ψωμί” του αντιπροέδρου της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη ο οποίος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 είπε αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες:

«…Δεν σημαίνει ότι ο υπουργός κάνει ότι γουστάρει γιατί δεν ξέρω αν ο κ. Τσίπρας λέγοντας στην κα Κωνσταντοπούλου ότι μόνο μια χούντα μας σώσει αν στο μυαλό του είχε μια χούντα με τον Παππά και τον ίδιο επικεφαλής … Εάν στο μυαλό τους είχαν μια τέτοιου τύπου δικτατορία ευτυχώς η συμμετοχή μας στην ΕΕ μας προστατεύει από αυτούς τους ανθρώπους. Άρα ναι μεν τυπικά δεν έχουν ανανεωθεί οι άδειες γιατί δεν το έκανε ο κ. Παππάς επειδή όμως η διοίκηση έχει συνέχεια να πούμε στους εργαζομένους στα Μέσα να μην ανησυχούν ότι θα χάσουν τη δουλειά τους, δεν κινδυνεύουν, ένα δικαστήριο θα έκρινε ως αβλεψία του υπουργού γιατί για να καταργήσεις τις προηγούμενες άδειες πρέπει να φτιάξεις τις επόμενες αυτό δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή γιατί δεν υπάρχει ΕΣΡ άρα όλη η ιστορία του κ. Παππά πάει περίπατο».

Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει: 

 «Είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει εκφραστεί υπέρ της δικτατορίας, γεγονός που τον καθιστά ενδεχομένως τον πιο γνωστό υποστηρικτή αυτών των απόψεων. Προφανώς, τον έχει αποθρασύνει το γεγονός ότι μετακινήθηκε από την προθήκη στη διοίκηση της ΝΔ. Δεν περιμένουμε από τον κ. Γεωργιάδη να βάλει φρένο στη γλώσσα του. Δεν περιμένουμε να γνωρίζει την ιστορία αυτών στους οποίους απευθύνεται. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει εάν υιοθετεί αυτές τις απόψεις».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε