Site icon NewsIT

Ιάσων Φωτήλας: Το Ποτάμι πρέπει να συμπορευτεί με τη Ν.Δ.

19.01.2016 | 09:52
Ιάσων Φωτήλας: Το Ποτάμι πρέπει να συμπορευτεί με τη Ν.Δ.

Δεν μιλάω για απορρόφηση, λέει ο Ιάσονας Φωτήλας, που προτείνει συμπόρευση του Ποταμιού με τη Νέα Δημοκρατία.

Δεν λέω να παραιτηθεί ο Σταύρος Θεοδωράκης, λέω να μείνει αρχηγός είπε ο κ. Φωτήλας, μιλώντας για δυνατότητες σύμπλευσης του Ποταμιού με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Φωτήλας μιλώντας στο Mega ξεκαθάρισε ακόμη ότι δε μιλά για απορρόφηση, αλλά για μια προγραμματική συμφωνία. “Πρέπει να τον βοηθήσουμε και να τον ενισχύσουμε τον Κυριάκο, όχι να γίνουμε άλλο ένα ανάχωμα. Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν” είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο κ. Φωτήλας είπε ότι θα θέσει το ζήτημα στην επόμενη σύγκληση της Κ.Ο. Του Ποταμιού, υπογραμμίζοντας πάντως ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με κάποιο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλλον “παγωμένη” η πρώτη αντίδραση του Ποταμιού σε αυτή τη νέα εξέλιξη με το γραφείο Τύπου του κόμματος να απαντά με μια γραμμή: “Άλλη μια άποψη λοιπόν στο τραπέζι. Υπομονή μέχρι το Συνέδριο”.

Όλα αυτά την ώρα που γίνεται λόγος για τη μεγάλη μάχη για τον κεντρώο χώρο με πολιτικούς αναλυτές να αναφέρουν ότι Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ θα δώσουν αυτή τη μάχη ασκώντας πιέσεις προς ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι. Ως απάντηση στην πίεση αυτή θεωρείται από πολλούς το κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά για δημιουργία νέου κεντροαριστερού σχήματος.

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version