Site icon NewsIT

Ικανοποίηση στη ΔΗΜΑΡ για τον τρίτο πόλο

11.03.2014 | 18:50
Ικανοποίηση στη ΔΗΜΑΡ για τον τρίτο πόλο

Ικανοποίηση επικρατεί στην Δημοκρατική Αριστερά από τα πρώτα μηνύματα στήριξης του "τρίτου πόλου" γεγονός το οποίο αποτυπώθηκε και στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής υπό τον Φώτη Κουβέλη.

Στη συνεδρίαση σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να εκπονηθεί, άμεσα, πρόγραμμα ανάλογων εκδηλώσεων σαν της χθεσινής σ’ όλη την Ελλάδα, αρχής γενομένης, τις επόμενες μέρες, από τη Θεσσαλονίκη.

Επίσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο κ. Κουβέλης ενημέρωσε τα άλλα στελέχη για τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στο πρόσφατο ευρωπαϊκό φόρουμ, της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στις Βρυξέλλες, αλλά και για τις συναντήσεις που είχε με τον Μάρτιν Σουλτς, τον Χάνες Σβόμποντα και Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Να σημειωθεί παράλληλα ότι το 15μελές Συντονιστικό όργανο που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο της Προοδετυικής Συνεργασίας από 7 εκπροσώπους της ΔΗΜΑΡ και 7 από τους συνεργαζόμενους, εντός των ημερών αναμένεται να οριστικοποιήσει τη διακήρυξη για τις ευρωεκλογές και να προχωρήσει τις διαδικασίες για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.

Σε επίσημη ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, μετά τη συνεδρίαση της Ε.Ε. αναφέρεται ότι εκφράστηκε η ανάγκη να εμβαθύνουν οι θέσεις του κόμματος για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις και να προβληθεί ο σύγχρονος ευρωπαϊκός λόγος, γιατί, όπως εκτιμήθηκε, αυτόν μπορεί να τον εκφράσει δυναμικά και προνομιακά η ΔΗΜΑΡ και οι συνεργαζόμενοι μαζί της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πως σχολιάστηκε η δημοσκόπηση του Newsit και της Alco – Τι είπαν Κουβέλης, Καμμένος και Παπαδημούλης για τα ευρήματα

Κουβέλης: “Ο ΣΥΡΙΖΑ θητεύει στη δημαγωγία” – Τι σχολίασε για το Ποτάμι

Τα αποκαλυπτήρια του τρίτου πόλου και οι αιχμές Κουβέλη για την Ελιά

Τσίπρας – Κουβέλης εναντίον Θεοδωράκη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version