Πολιτική

Ηλιόπουλος: Ο κύριος Οικονόμου αντί να βρίσκεται σπίτι του έχει το θράσος να μας απειλεί κι από πάνω

«Επί τρεις ημέρες ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Μαξίμου γελοιοποιείται με αντικρουόμενες διαρροές, διασύρεται διεθνώς από πρεσβείες χωρών, επιστρατεύει μαφιόζικους εκβιασμούς και ο κ. Οικονόμου έχει το θράσος να μιλάει για υπευθυνότητα και σοβαρότητα», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ «σχολιάζει ότι «ο άνθρωπος που επί τέσσερις μήνες έλεγε ωμά ψέματα, με εντολή του κ. Μητσοτάκη, για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων πολιτικών και δημοσιογράφων αντί να βρίσκεται σπίτι του, έχει το θράσος να μας απειλεί κι από πάνω».

«Το είπαμε και χθες», τονίζει ο κ. Ηλιόπουλος, «το παιχνίδι τελείωσε και πρέπει άμεσα να τελειώσει και η ντροπιαστική για τη χώρα περίοδος Μητσοτάκη».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η επόμενη ημέρα στη ΝΔ μετά την έκκληση Μητσοτάκη για ενότητα – «Φρένο» στις «δελφινομαχίες»
Η ενότητα είναι προϋπόθεση για να αντιστραφεί το κλίμα και η Ν.Δ. να ανακάμψει, ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού, ο οποίος  έθεσε όλους, βουλευτές και υπουργούς, προ των ευθυνών τους
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας