Site icon NewsIT

Και να ήσουν η Ούρσουλα Αντρες χαλάλι η μπαρουφίτσα σου

05.02.2015 | 10:15
Και να ήσουν η Ούρσουλα Αντρες χαλάλι η μπαρουφίτσα σου

Αχ Ούρσουλα, αχ βρε Ούρσουλα. Βάλθηκες να αποδείξεις ότι αυτός με το μουσάκι που βρίσκεται πάνω μου έχει δίκιο όταν μιλάει για το γερμανικό DNA.

Πριν προλάβεις να σκεφτείς την πέταξες την μπαρουφίτσα σου (θα το πώς έτσι γλυκά γιατί έχεις το όνομα της απίστευτα υπέροχης Ούρσουλα Αντρες, Τρεις χιλιάδες χρόνια τώρα δεν έχω δει πιο σέξι πλάσμα, ιδίως στη σκηνή που βγαίνει βρεγμένη από τη θάλασσα με μπικίνι). Ωπα, ώπα Κάλχα παρασύρθηκες. Για άλλες στήλες είναι αυτά.

Λοιπόν, η κυρία Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν (δεν ξέρω αν είναι αριστοκράτισσα ή το φον είναι δανεικό) μας είπε ότι ρισκάρουμε τη θέση μας στο ΝΑΤΟ επειδή αρχίζουμε να κάνουμε κακές παρέες. Και εννοούσε τη σχέση μας με τη Ρωσία. Μόνο ανάρμοστη δεν την είπε.

Δεν ξέρει αυτή η κυρία ότι η Ελλάδα έχει σχέσεις πάνω από 3.000 χρόνια με την περιοχή αυτή; Να τις θυμίσω την αργοναυτική εκστρατεία;

Και κάτι άλλο περί η αλληλεγγύης ψέλισε η φον Ούρσουλα (καλά εμένα γιατί μου ήρθε τώρα στο νου ο φον Δημητράκης;) σαν να ήθελε να μας πει ότι εμείς σας δανείζουμε από εμάς θα αγοράζετε όπλα. Πονηρούλα Ούρσουλα.

Αλλά εσείς δίνεται μίζες Ούρσουλά μου. Κι΄ αν οι νέοι κυβερνήτες δεν θέλουν να πάρουν μίζες; Το σκέφτηκες αυτό πριν αμολήσεις την μπαρουφίτσα σου γλυκιά μου Ούρσουλα. Της Κριμαίας θα γίνει.

Γι΄ αυτό άσε κούκλα μου να κάνουμε παρέα με τη Ρωσία. Ολο και κάποιες Ρωσίδες θα έρχονται τα καλοκαίρια και θα ομορφαίνουν οι παραλίες μας. Όχι ότι οι Γερμανίδες είναι άσχημες, αλλά βρε φον φράου μου πολύ άγαρμπες είναι.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version