Πολιτική

Κακοκαιρία στην Δυτική Αττική: Επικοινωνία του Προκόπη Παυλόπουλου με τον Πρόεδρο της Πορτογαλίας

Την συμπαράστασή του για τις καταστροφές που έπληξαν τη Δυτική Αττική, τη λύπη του για τα θύματα, καθώς και την αλληλεγγύη του στη δοκιμασία που περνούν οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν από τα καιρικά φαινόμενα, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Πορτογαλίας κ.Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα ο οποίος επικοινώνησε σήμερα (15.11.2017) με τον Έλληνα ομόλογό του κ.Προκόπιο Παυλόπουλο.

Τραγικός είναι ο απολογισμός της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε την δυτική Αττική και συγκεκριμένα σε Μάνδρα, Μαγούλα και Νεα Πέραμο. Οι νεκροί είναι πλέον 15, ενώ 17 είναι οι τραυματίες, με μια γυναίκα να είναι σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένη. Να σημειωθεί ότι από τους 15 νεκρούς, έχουν αναγνωριστεί οι 6 (δείτε εδώ περισσότερα).

Και όλα αυτά ενώ το βράδυ αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, με την ΕΜΥ να εκδίδει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένει τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη, περιμένει τα προοδευτικά κόμματα για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Στελέχη της Κουμουνδούρου εκφράζουν την άποψη ότι είναι πολύ πιθανόν να μην έχουν ακόμα αποκαλυφθεί «όλα τα επεισόδια συγκάλυψης της υπόθεσης των Τεμπών»
Ο Σωκράτης Φάμελλος ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη στο «κάδρο» της κυβέρνησης: «Να μην μείνει αναπάντητη καμία αιχμή» η στρατηγική του Μαξίμου
Το κλίμα πόλωσης του τελευταίου διαστήματος, μαζί με την ιδιότυπη «μάχη» στα social media δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον
Η τραγωδία των Τεμπών
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit