Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Κάλεσμα στράτευσης από τον Βενιζέλο στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Κάλεσμα στράτευσης από τον Βενιζέλο στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ

”Η Κεντροαριστερά που εμείς θέλουμε και στην οποία ανήκουμε δεν ετεροκαθορίζεται, ούτε σε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, ούτε σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ” δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος.

Τη θέση ότι «Η Ελλάδα πάντα έχασε ιστορικά όταν η Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη δεν έπαιζε το ρόλο της» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος με δήλωσή του στην εφημερίδα «Το Καρφί».

Καλώντας σε στράτευση όλα τα στελέχη, όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ, αλλά της ευρύτερης παράταξης, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «μόνον έτσι άλλωστε θα μπορέσουμε να γεμίσουμε τη μεγάλη «κοίτη» της τρίτης λύσης και να υπερβούμε το αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί αναπόφευκτα ο τεχνητός, μικρός διπολισμός στον οποίο κάποιοι επιχειρούν να εγκλωβίσουν τους πολίτες. Η Κεντροαριστερά που εμείς θέλουμε και στην οποία ανήκουμε δεν ετεροκαθορίζεται, ούτε σε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, ούτε σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ. [..] Το αντίδοτο του λαϊκισμού δεν είναι το ν’ ακολουθείς το συρμό του πολιτικού και οικονομικού νεοφιλελευθερισμού, ούτε το αντίστροφο. Υπάρχει η τρίτη λύση, η υπεύθυνη λύση και αυτή είναι και πρέπει να είναι η Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη παρατήρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Κουβέλης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών μέσα στο 2014

Απαγορεύσαμε να έρθει στην Ελλάδα στο “δεξί χέρι” του Πούτιν!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε