Site icon NewsIT

Καλό… Πάσχα για την αξιολόγηση “βλέπει” ο Μοσκοβισί (VIDEO)

17.02.2016 | 10:15
Φωτογραφία: Reuters

Φωτογραφία: Reuters

Θα είναι το Καθολικό ή το Ορθόδοξο Πάσχα όταν θα τελειώσει η πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος; Κανείς δεν ξέρει, αλλά ο επίτροπος Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί κάπου εκεί βλέπει να καταλήγουν σε συμφωνία Ελλάδα και δανειστές.

Η Ελλάδα είναι στο σωστό δρόμο ήταν η απάντηση του Πιέρ Μοσκοβισί σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη σχετικά με το πότε θα επιστρέψουν οι επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα για να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

“Οι συζητήσεις προχωρούν προς τη σωστή κατεύθυνση. Την επιστροφή των επικεφαλής της αντιπροσωπείας Κοστέλο στις Βρυξέλλες, δεν θα πρέπει να την ερμηνεύουμε ως αποτυχία ή σαν τιμωρία. Πρόκειται για κάτι φυσιολογικό: επιστρέφουμε – συνεχίζονται οι τεχνικές επαφές, ώστε να δοθεί συνέχεια όσο γίνεται πιο γρήγορα. Και η εκτίμηση στο Eurogroup είναι ότι πράγματι, είμαστε, μάλλον, στο σωστό δρόμο, αλλά κι εδώ «ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες». Επιθυμητό είναι να καταλήξουμε σε συμφωνία για την αναθεώρηση πριν το Πάσχα”.

Αλλά έσπευσε να… διευκρινίσει πως δεν ξέρει ποιο… Πάσχα γίνει αυτό. “Μη με ρωτήσετε αν θα είναι το Καθολικό ή το Ορθόδοξο, αλλά πάντως, όσο γίνεται πιο γρήγορα”, είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version