Πολιτική

Καλούν Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη και Στουρνάρα για τη λίστα Λαγκάρντ!

Στην επιτροπή Θεσμών της Βουλής θα κληθούν Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Σαχινίδης και Στουρνάρας για τη «λίστα Λαγκάρντ»

Η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής αποφάσισε ομόφωνα σχεδόν, με εξαίρεση το ΚΚΕ -ο εκπρόσωπος του οποίου, Σπύρος Χαλβατζής, έκανε λόγο για μάταια και άσκοπη κλήτευση-να καλέσει όλους τους πρώην υπουργούς Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου, Ευ.Βενιζέλο, Φ. Σαχινίδη και Ι.Στουρνάρα για να ενημερώσουν την επιτροπή σχετικά με τη «λίστα Λαγκάρντ».
 
 
Την πρόθεσή του να ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, σχετικά με όσα γνωρίζει για τη «λίστα Λαγκάρντ», εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, με επιστολή που έστειλε νωρίτερα σήμερα στον πρόεδρο της Επιτροπής Αναστάσιο Νεράντζη. Διαβάστε την επιστολή Βενιζέλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βενιζέλος:”Καλέστε με στην Επιτροπή Θεσμών για την λίστα”


Χωρίς τελική συμφωνία Στουρνάρας -τρόικα στο Eurogroup

Το να πετάς μπύρες στον Ψαριανό είναι σα να πετάς αγριογούρουνα στον Οβελίξ

Φρούριο το κέντρο για τις 7 ώρες της Μέρκελ στην Αθήνα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ