Site icon NewsIT

Καμμένος: “Δεν αποφασίστηκε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ”

13.11.2013 | 14:41
Καμμένος: “Δεν αποφασίστηκε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ”

Δεν έχει αποφασιστεί καμία συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή,μιλώντας σε δημοσιογράφους.

“Δεν υπάρχει καμία συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ και ούτε έχει αποφασιστεί κάτι τέτοιο στα όργανα του κόμματος”, ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, μετά το τέλος της συνεδρίασης της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σήμερα στη βουλή.

“Το μόνο στο οποίο στοχεύει το κόμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι οι αντιμνημονιακές υποψηφιότητες σε όλη τη χώρα, οι οποίες θα προκύψουν μέσα από κοινωνικές συμμαχίες”, τόνισε.

Χθες ο κ. Μαριάς, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, απηύθυνε πρόσκληση σε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις, αλλά κυρίως στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι θα μπορούσαν να καταρτιστούν κοινά ψηφοδέλτια με τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις δημοκρατικού τόξου στους δήμους και τις περιφέρειες. Όπως είπε μάλιστα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ θα υπάρξει και σχετική συνάντηση με δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο.

Από την πλευρά του πάντως ο Π. Σκουρλέτης μιλώντας στον ίδιο σταθμό ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κεντρική συμφωνία κοινής καθόδου του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά δεν καταργείται η αυτονομία των τοπικών κοινωνιών.

Διαβάστε

Άρχισαν τα ανέκδοτα για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!

Συνεργασία ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version